Ceza türkiyeye kesilmedi google şirketine kesildiBu ceza dolayı vergi artış olacakmi?
Peki, KDV vb . Vergiler neden artırıldı. İlgili açıklama yaparmisin?Ceza türkiyeye kesilmedi google şirketine kesildi
Bilgim yokturPeki, KDV vb . Vergiler neden artırıldı. İlgili açıklama yaparmisin?
Adam diyorki Türkiye'nin sınırları içerisinde olan anroid işletim sistemine sahip telefonlara kendi uygulamalarımın lisansını vermeyeceğim yani sen o çok sevdiğin youtube'ye yeni bir telefon alınca giremiceksin mailine bakamıcaksın pubg mobile indiremiceksin google chrome olmayacak anlatabildimmiTam olarak acaba neden ceza yedi?
Yeni çıkacak telefonlarda Google uygulama lisansı vermeyeceği.... tam olarak tüketiciye yansıması nedir?Yani adam yeni telefon aldığında kendi hesabı ile Google Play storeye telefon mı giremeyecek nedir? Hani şunu yapsalar, bu uygulamaları Tr çıkışına yasaklasalar isyan, kaos çıkarOdeğilde adamlar bildiğin bizi ipe bağlamış, yukardakilerin neredeyse hepsi aktif olarak kullanılan şeyler. Tek başına youtube hepsine değer.
Anlamadım konu alıntımı diyorsun yoksa alıntı deilmi diyorsun donanım haberde paylaşıldı ve kaynak olarak orayı kullandım konuyu direk c&p yapmadım paylaştığımız konular yöneticilerin kontrolünden geçiyor ve kaynak olarak kullanmamız gereken yerler veriliyor eğer bi yanlış yaptıysam raporlayabilirsin♕Bliss♕
Senden neden alıntı yapamadım, anlamadım.
Donanımhaberde mevzu konuşuldu, olayı merak edenler oradan izleyebilir.
...sen o çok sevdiğin youtube'ye ...sen sevmiyor musun panpa?Youtube şuanda en az bir İnstagram, Twetter, Facebook gibi bağlayıcılığı olan bir platform.Tamam telefondan girememek çok sıkıntı değil, illa bir yöntemleri çıkar. Youtube sigara, uyuşturucu bir şey hacı, o senden vazgeçebilir ama sen ondan vazgeçemezsin. )
Bu şekilde alıntı yapamadım bir önceki mesajımda. Cevapla seçeneği ne ilginçtir ki gelmedi, onu dedim.Anlamadım konu alıntımı diyorsun yoksa alıntı deilmi diyorsun donanım haberde paylaşıldı ve kaynak olarak orayı kullandım konuyu direk c&p yapmadım paylaştığımız konular yöneticilerin kontrolünden geçiyor ve kaynak olarak kullanmamız gereken yerler veriliyor eğer bi yanlış yaptıysam raporlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?