1 Kas 2016 Yasaklandı #1 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI google a nasıl tema eklenir ?, google'a tema ekleme, google teması nasıl değiştirilir, google tema değiştirme, google theme, Aşşağıdakı Videoda Herşey Anlatılmıştır.Videoyu izleyerek Aynısını yapabilirsiniz. VİDEODA VERDİĞİM TEMA LİNKİ = Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arkadaşlar Zaten Google'ın Kendı Mağazasından İndiriyorsunuz.Zaten Buna VirüsTotal Koyamazdım.
google a nasıl tema eklenir ?, google'a tema ekleme, google teması nasıl değiştirilir, google tema değiştirme, google theme, Aşşağıdakı Videoda Herşey Anlatılmıştır.Videoyu izleyerek Aynısını yapabilirsiniz. VİDEODA VERDİĞİM TEMA LİNKİ = Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arkadaşlar Zaten Google'ın Kendı Mağazasından İndiriyorsunuz.Zaten Buna VirüsTotal Koyamazdım.
1 Kas 2016 #2 aliby32 A Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2016 Mesajlar 415 Tepki puanı 5 9 HİZMET YILI Varius SeN Tema EkLETİYON Ben Kendi Google Temamı Yapıyorum + sÜPER üYELİĞİM Ne zaman verilir
1 Kas 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI aliby32' Alıntı: Varius SeN Tema EkLETİYON Ben Kendi Google Temamı Yapıyorum + sÜPER üYELİĞİM Ne zaman verilir Genişletmek için tıklayın ... Nabalım Ali ? :exclamation:
aliby32' Alıntı: Varius SeN Tema EkLETİYON Ben Kendi Google Temamı Yapıyorum + sÜPER üYELİĞİM Ne zaman verilir Genişletmek için tıklayın ... Nabalım Ali ? :exclamation:
2 Kas 2016 #4 Saykoo S Süper Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 844 Tepki puanı 3 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Konularım arasında nasıl tema yapıldıgı da var Güzel konu olmuş eline sağlık kardeşim
3 Kas 2016 #5 ByMassy ▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃ Süper Üye Katılım 24 Eyl 2016 Mesajlar 600 Tepki puanı 10 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Kounu Cok Yararlı Paylastıgın İçin Sagol