27 Mar 2019 #1 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Görev çubuğu şimdide böyle oldu ne yapsam bulamadım yardımcı olacak varmı veya görev çubuğu nasıl sıfırlarım? İyi forumlar.
Görev çubuğu şimdide böyle oldu ne yapsam bulamadım yardımcı olacak varmı veya görev çubuğu nasıl sıfırlarım? İyi forumlar.
27 Mar 2019 #2 sonkafkasli S Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler. Seçkin Üye Katılım 1 Şub 2018 Mesajlar 364 Tepki puanı 64 8 HİZMET YILI Görev Çubuğunun üst çizgisinden tutup aşağıya indir fare ile.
27 Mar 2019 Konuyu başlatan #3 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI sonkafkasli' Alıntı: Görev Çubuğunun üst çizgisinden tutup aşağıya indir fare ile. Genişletmek için tıklayın ... Sen varya cansın bi türlü bulamamıştım @#MorpHeus konu kilitlenebilir.
sonkafkasli' Alıntı: Görev Çubuğunun üst çizgisinden tutup aşağıya indir fare ile. Genişletmek için tıklayın ... Sen varya cansın bi türlü bulamamıştım @#MorpHeus konu kilitlenebilir.
27 Mar 2019 #4 sonkafkasli S Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler. Seçkin Üye Katılım 1 Şub 2018 Mesajlar 364 Tepki puanı 64 8 HİZMET YILI Şifremiunuttumyha' Alıntı: Sen varya cansın bi türlü bulamamıştım @#MorpHeus konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıklayın ... Bir şey değil. Ben genelde gizliyorum orayı fareyi monitörün en dibine getirince çıkıyor kendiliğinden. En güzeli o benim için.
Şifremiunuttumyha' Alıntı: Sen varya cansın bi türlü bulamamıştım @#MorpHeus konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıklayın ... Bir şey değil. Ben genelde gizliyorum orayı fareyi monitörün en dibine getirince çıkıyor kendiliğinden. En güzeli o benim için.