6 Eki 2021 #1 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Tam ekran programlarda film izlerken vs öne geçiyor hepte kritik noktalar görünmüyor . bunun sebebi nedir ? metin2 oynuyorum can barı görünmüyor film izliyorum ileri saramıyorum gibi
Tam ekran programlarda film izlerken vs öne geçiyor hepte kritik noktalar görünmüyor . bunun sebebi nedir ? metin2 oynuyorum can barı görünmüyor film izliyorum ileri saramıyorum gibi
6 Eki 2021 #2 kayrahaktan K Tan Onaylı Üye Katılım 1 Şub 2020 Mesajlar 131 Çözümler 5 Tepki puanı 18 Ödüller 4 6 HİZMET YILI görev yöneticisini aç, işlemler bölümünden windows gezginini bul sağ tıklayıp yeniden başlat Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Eki 2021 Konuyu başlatan #3 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI kayrahaktan' Alıntı: görev yöneticisini aç, işlemler bölümünden windows gezginini bul sağ tıklayıp yeniden başlat Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
kayrahaktan' Alıntı: görev yöneticisini aç, işlemler bölümünden windows gezginini bul sağ tıklayıp yeniden başlat Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim ederim
2 Kas 2021 Yasaklandı #4 love set us free L Přijímám všechno, co mi život dal i vzal. Banlı Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 1,052 Çözümler 150 Tepki puanı 144 Ödüller 3 Sosyal 6 HİZMET YILI Ctrl+Shift+Esc tuşlarına birlikte bas. Görev yöneticisi açılacaktır. İşlemler sekmesini tıkla. Burada Windows Gezginini bul. Sağ tuşla tıkla ve yeniden başlat'ı seç. Oyla 0 Olumsuz oyla
Ctrl+Shift+Esc tuşlarına birlikte bas. Görev yöneticisi açılacaktır. İşlemler sekmesini tıkla. Burada Windows Gezginini bul. Sağ tuşla tıkla ve yeniden başlat'ı seç.