Seçkin Üye
İlk para çekimimi 1 saatte yaptım görevler eklense günlük 100tl kasıcam sen düşün artıkfaydalı bi uğraş fakat zaman israfı gibi duruyor. boş duracağıma yaparım. para gelir
günlüük sınır var mı?İlk para çekimimi 1 saatte yaptım görevler eklense günlük 100tl kasıcam sen düşün artık
Hayırgünlüük sınır var mı?
Görev az olduğu için bu kadar zaman geçti en altta belirttiğim gibi1 hafta içinde ortalama 10 tl kazanabiliyoruz sanırsam biraz ugraş gerektiriyor
gizlilik ihalali olma ihtimali var mı? veri izleme ile ilgili çok şey okuyorum bu günlerde deHayır
Post automatically merged:
Görev az olduğu için bu kadar zaman geçti en altta belirttiğim gibi
Sadece siteden gorev geliyor mu diye sms geldi bana böyle bi durum yaşanmadıgizlilik ihalali olma ihtimali var mı? veri izleme ile ilgili çok şey okuyorum bu günlerde de
anladım. ben bu işe pek ısınmadım. hevesini kırmak istemem ama sanırım ben uzaktan izlemekle yetineceğimSadece siteden gorev geliyor mu diye sms geldi bana böyle bi durum yaşanmadı
Uygulama izin istiyor sms vs. atarken ayarlardan kapatabiliyoruz + webden kullanabilirsiniz android'de var uygulaması sadeceUygulama verilerimizi izliyor mu, bizden izin istiyor mu acaba?
Konudada yazıldığı gibi paparadan başka çekim yöntemi yok site yöneticileri ekleyeceklerini söylediler.papara dışında çekilebiliyor mu
gerçekmi bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?