ejderha - gül - canım anam gibi popüleritesi yüksek ve sıradan şeyler yaptırmak istemiyorum özgünlüğü seviyorumejderhaya çevirebilirsin dövmeyi bence güzel olur
mitolojik demek istediniz sanırım. mitolojiyi çok severim yıllardır okur ve çok örnek alırım gerçekten mitolojik olması çok iyi oluröyle istiyorsan güzel metorolojik tanrı falan belki uyarsa
öyle istiyorsan güzel metorolojik tanrı falan belki uyarsa
Allah senden razı olsun. attığın ikisi de çok çok çok güzel gerçekten. keşke biraz daha araştırsan aynı kafadaymışız gerçekten seninle hocam. bana senin gibi bir adam lazım be
Hayranlığı geç aynı zamanda iskandinav mitolojisini baştan sona tüm kitaplarını okumuş bir insanım. keşke o tarz bir dövme olsa da yaptırsam bunu kapatabilecek seviyede.Ragnar Lothbrok hayranı olduğunu görüyorum kanka, iskandinav mitolojisi ile ilgili bir şeyler yaptırabilirsin.
kanka tam yanına mitolojik bir varlığın simgesini yapabilirsin benceMerhaba
bundan 2 yıl önce falan ergenliğin vermiş olduğu bir heves ile böyle çöp bir dövme yaptırdım tam elimin üstüne. yapan dövmeci beni çok uyarmıştı bak dağılır bu çok kötü bir hal alır pişman olursun vs. dedi ama dinlememiştim ve yaptırmıştım durum bu. çok dağıldı zaten.
şuan bir miktar param var yenisini yaptıracağım ve çok kaliteli bir yerde yaptıracağım ama bunu kapatabilecek bir şey yaptırmam gerekiyor üstüne ve cidden bulamadım ne yaptırsam sizin önerileriniz var mıdır ? fazla cep yakmayacak bir şey çünkü 3 bin lira param var. ve bu dövme beni çok rahatsız ediyor ve serseri gibi gösteriyor beni. önerilerinizi gerek link gerek görsel olarak bekliyorum.
edit: toplam 4 dövmem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?