yok kanka ekran kartım RX590 ve başka hiç bir oyunda hiç bir sıkıntım yok daha doğrusu bu bilgisayarı aldığımdan beri sadece lol de böyleekran kartı veya hardsık sıkıntı yok deilmi
kanka söylediğini dikkate alıcam ama pc yi ilk aldığımdan beri böyle bir fps düşürmüyor fps 130 gösteriyor ama 15-20 hissetiriyorÇerçevesiz olduğunda arkaplandaki uygulamalar dosyalar,masaüstü de yüklendiği için fps düşürmesi gayet normal son zamanlarda kurduğunuz bir program,virüs herhangi bir şey bilgisayarınızın ramini kullanıyor olabilir.
Kankam o zaman pcnin rutin bakımı gelmiş fanlarını bilgisayarın içini bi temizle özellikle yaz aylarında zaten pc ısındığı için fps dropları yaşanması muhtemel güzel bir virüs programıyla da taratma yap belki virüs de vardır bilgisayarındakanka söylediğini dikkate alıcam ama pc yi ilk aldığımdan beri böyle bir fps düşürmüyor fps 130 gösteriyor ama 15-20 hissetiriyor
lol ün ayarlarını değiştirmiş olabilirsinyok kanka ekran kartım RX590 ve başka hiç bir oyunda hiç bir sıkıntım yok daha doğrusu bu bilgisayarı aldığımdan beri sadece lol de böyle
ne gibi ayarlar olabilir kanka bilgin varsa tam aydınlatabilir misinlol ün ayarlarını değiştirmiş olabilirsin
kanka amacım da o zaten ama masaüstü ve oyun çözünürlüğü aynı ama oyundan 230 fps alsam bile 20 fps gibi oluyor onu halletmeye çalışıyorum,Masaüstü ve oyunun çözünürlüğünü aynı yaparsan alt+tab geçişleri daha rahat olur bence hem de sorun yaşamazsın
rx590 ekran kartı diyor adam ayarları değiştirse de bir şey olmaz.lol ün ayarlarını değiştirmiş olabilirsin
oynu oynarken dostumrx590 ekran kartı diyor adam ayarları değiştirse de bir şey olmaz.
Post automatically merged:
dostum oyunu oynarken mi 15 20 fps olarak hissediyosun yoksa alt tabdayken mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?