Yorumun için teşekkürler arkadaşlarımda bundan bahsetmişti fakat kafam öyle esti o anda böyle paylaşmak istedim kral.on üzerinden ouan vermek gerekirse 5 cünkü sarki olmamis ama ginede emek var ellerine saglik.
eline sağlık cok iyiMerhabalar, dün gece saatlerinde bir forum paylaştım ve bir çok arkadaş müzikte değişiklik yapmamı, geçiş eklememi ve video harici efektler eklememi söylemişti. Bende bunları göz önünde bulundurarak farklı bir konuda video editi yaptım. Videoyu beğenirseniz beğenip forumda yorum yaparsanız sevinirim.
gta san çete savaş editi gibi olmuş ama oyun fazla abartmamak gerek farkettiğim gibi uzun ve güzel klipleri heba etmemek için daha az edit kullanmışsınız parça parça farklı editler daha iyi olacaktır iyi forumlar.Merhabalar, dün gece saatlerinde bir forum paylaştım ve bir çok arkadaş müzikte değişiklik yapmamı, geçiş eklememi ve video harici efektler eklememi söylemişti. Bende bunları göz önünde bulundurarak farklı bir konuda video editi yaptım. Videoyu beğenirseniz beğenip forumda yorum yaparsanız sevinirim.
knk güzel olömuş ama kendini biraz< daha geliştirmelis,in daha iyilerini yapabilirsinMerhabalar, dün gece saatlerinde bir forum paylaştım ve bir çok arkadaş müzikte değişiklik yapmamı, geçiş eklememi ve video harici efektler eklememi söylemişti. Bende bunları göz önünde bulundurarak farklı bir konuda video editi yaptım. Videoyu beğenirseniz beğenip forumda yorum yaparsanız sevinirim.
fena deil knkMerhabalar, dün gece saatlerinde bir forum paylaştım ve bir çok arkadaş müzikte değişiklik yapmamı, geçiş eklememi ve video harici efektler eklememi söylemişti. Bende bunları göz önünde bulundurarak farklı bir konuda video editi yaptım. Videoyu beğenirseniz beğenip forumda yorum yaparsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?