Game Developer
Seçkin Üye
Dostlarım ben lol'ün hilesini indirdim sitede ki bakımda yazıyor galiba sarımsı fakat loader de çalışıyor yazıyor 9.8 sürümü herneyse
indirdim açıklamada ki gibi tek tek yaptım herşeyi ama yok yapamıyorum hileyi yaptığımı anlatıyım size ben mi yanlış yapıyorum yapıyorsam düzeltin beni lütfen
1-Loader'i açıp hileyi aktif ediyorum 'MemoryHackers' yazıp rastgele bi şifre girip giriş yapıyorum hile loaderine.
2-Scriptleri seçiyorum istediğimi.
3-YourProcess32bit.exe Kısmına notepad++.exe yazıyorum.
4-Sonra notepad++.exe yi açıyorum ve karşıma şöyle birşey çıkıyor
'Ok' dedikten sonra karşıma şöyle birşey çıkıyor
Buna da 'Tamam' dedikten sonra pencere kapanıyor gos ext yüklendi 5 saniye içinde pencere kapanıyor diyor.
Sonra kapanıyor ve lol'e giriş yapıyorum tabi arkada notepad++ açık kapatmadım durucak o anlatıma göre
açtım lol'ü giriş yaptım bi tane hesabıma antreman moduna giriş yaptım yok hiç birşey gelmiyor 'F6'ya basıyorum 'Shift'e basıyorum hiç birşey gelmiyor
yardımcı olurmusunuz discord
OneTrick#8090
indirdim açıklamada ki gibi tek tek yaptım herşeyi ama yok yapamıyorum hileyi yaptığımı anlatıyım size ben mi yanlış yapıyorum yapıyorsam düzeltin beni lütfen
1-Loader'i açıp hileyi aktif ediyorum 'MemoryHackers' yazıp rastgele bi şifre girip giriş yapıyorum hile loaderine.
2-Scriptleri seçiyorum istediğimi.
3-YourProcess32bit.exe Kısmına notepad++.exe yazıyorum.
4-Sonra notepad++.exe yi açıyorum ve karşıma şöyle birşey çıkıyor
'Ok' dedikten sonra karşıma şöyle birşey çıkıyor
Buna da 'Tamam' dedikten sonra pencere kapanıyor gos ext yüklendi 5 saniye içinde pencere kapanıyor diyor.
Sonra kapanıyor ve lol'e giriş yapıyorum tabi arkada notepad++ açık kapatmadım durucak o anlatıma göre
açtım lol'ü giriş yaptım bi tane hesabıma antreman moduna giriş yaptım yok hiç birşey gelmiyor 'F6'ya basıyorum 'Shift'e basıyorum hiç birşey gelmiyor
yardımcı olurmusunuz discord
OneTrick#8090