GoS External Script Database

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ya lütfen yardım edermisinz lütfen adminler lütfen bana yardım edin ya :,( memory hackers üyesiyim uzun zamandır gerçekten ama pc me ne olduysa kullanamıyorum programı veriler alınıyor diyor kalıyor pubg dede böyle herşey de böyle herşey de yaa lol dede böyle oluyor lütfen yardım edin lütfen :,(

Üye
9 HİZMET YILI
enjekt için notepad 32 bit indirin ve kapatmayın çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ERROR t01 Yasuo External lua 450 attempt to index global Tpred (a nil value) help ??

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
neden yeniden bağlan yazısı alıyorum devamlı nerde hata edıyorum acaba lutfen yardım
discordun varsa ekle anlatıyım ben yaptım sorunsuz gayet güzel ilk 2 gün anlamaya çalıştım diğerleri bunu yaşamasın diye yardım etmek istiyorum edebilirsem ne mutlu bana
Aomine#6941

Üye
7 HİZMET YILI
http hatası not found hatası veriyoo çozum getirin lütfen bide zulu desem pleasee ya zulu dhada para ile oaynanan oyun oldu yda neyse hadi selamtele ama zulayı dusunun ammma varya iyi tıklanırısnız
hadi koly gele

Üye
7 HİZMET YILI
work a two days ago, but now I have error 404 too

Üye
7 HİZMET YILI
erro 11DCCFEE in module 'new.dll' read of address 00000004

Üye
7 HİZMET YILI
hileyle maça başlayamıyosun yeniden bağlan yazısında takılı kalıyo maça başlayamıyosun düzeltin lütfen

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
video çek kardeşim benim hileyi yapamıyoruz
Kardeşim bu hile ne discorda ne de başka bi boka enjekte edilince açılmıyor database açıcağınıza adam akıllı video ile destekleyip atsanız daha güzel olmazmı
neden yeniden bağlan yazısı alıyorum devamlı nerde hata edıyorum acaba lutfen yardım
nasıl enjekte edecegiz?
hileyle maça başlayamıyosun yeniden bağlan yazısında takılı kalıyo maça başlayamıyosun düzeltin lütfen

Merhaba lütfen şu konuyu inceleyiniz.
https://memoryhackers.org/konular/9...-settings-error-problems-and-solutions.69757/

work a two days ago, but now I have error 404 too
please translate to english how to use script ?

Hi, please review this topic.
https://memoryhackers.org/konular/9...-settings-error-problems-and-solutions.69757/

Kullanıcı ve şifre nedir?
ID: MemoryHackers
Şifre: Rasgele

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim bu hile ne discorda ne de başka bi boka enjekte edilince açılmıyor database açıcağınıza adam akıllı video ile destekleyip atsanız daha güzel olmazmı
Dostum olay basit ben sana şöyle anlatayim ben üyelik almiştim önceden merak ettiğim için almiştim daha doğrusu aristo bana yapmam gerekenleri yazdi şöyle yapacaksin

bu hile ne işimize yarıyacak ben hala anlamadım aga gereksiz gibi durdu bana
Hilenin amaci şu silver veya bronz kolsuz biriysen platin ve elmasa çıkmak istiyorsan kullanirsin ancak garanti ban yiyeceğini unutma evade yani dodge scriptini açmadiğin sürece bir sorun çıkacağini sanmam.auto combo auto zhonya auto smite gibi özellikleri var.
Post automatically merged:

nasıl enjekte edecegiz?
Dostum olay basit ben sana şöyle anlatayim ben üyelik almiştim önceden merak ettiğim için almiştim daha doğrusu aristo bana yapmam gerekenleri yazdi şöyle yapacaksin

olay basit ben sana şöyle anlatayim ben üyelik almiştim önceden merak ettiğim için almiştim daha doğrusu aristo bana yapmam gerekenleri yazdi şöyle yapacaksin

1- c++ 2015,2013 64x ve 32x sürümlerini indir ikisininde 2015'in üstündekileri sil.
2-notepad++ son sürüm x32 bit son versiyonu indir.
3-Loader'dan GoS Externali Aç.Ve Giriş yap.
4-Lol External Kısmına gir ordan açmak istediklerini aç ingilizce biliyorsan azcik anlarsin.ben sana şunlari aç dedim ward,jungletimer,active ve istediğin heronun scripti onuda burdan bulabilirsin;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Utilitiy kısmından dodge hack açabilirsin ancak kesin ban yersin söyleyeyim sana.
5-Herşeyi Bitirdikten sonra Oyuna gir oda kur notepad++'ı yönetici olarak çaliştir. ve loaderda external kısmında sol altta YourProcess32.exe yazacak "YourProcess32" bunu sil "notepad++" yaz ardindan bir yazi gelecek yes diyip oyuna başla oyuna girmeden önce antrenman modunda denemeni öneririm aliş öncelikle herneyse oyuna girince çerçeve moduna al oyun kısmından herşeyi kapat öngörme falan onlari kapat sonra "CTRL" tuşunun üstündeki "SHİFT"
Tuşuna basarak ordan Orb falan herneyse ayarlari ayarla internettende bakabilirsin üşendim ayarlarida yazmaya kendin yap işte.Daha fazla script yüklersen oyun içi değiştirmeyi unuttuysan "F6" Tuşundan açabilirsin yada kapatabilirsin ancak zor kapaniyor söyleyeyim.ayrıca oto zhonya ve çarp gibi özelliklerinide ayarliyabilirsin.İyi Ban yemeler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sayın kardeşim ben herşeyi yaptım oyuna injeckt de ettim scriptde çalıştı fakat oyunda karakterler combo atmıyorlar.

Üye
7 HİZMET YILI
9.5 de sorunsuz çalışan combolar 9.6 da çalışmamaya başladı bunla ilgili bi güncelleme olacak mı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
injekte edip öyle dene hocam
Post automatically merged:

9.5 de sorunsuz çalışan combolar 9.6 da çalışmamaya başladı bunla ilgili bi güncelleme olacak mı
aynı sorun bendede var. Zaten dodgelemiyor en azından combolar iyiydi.

evada çalışmıyor pikaçuuu reis. Dodge için bir tane ayarlasana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...