Gösterim Stili Bilgisayarın Sesi Nasıl Yükseltilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]Bilgisayarınızın sesi az mı geliyor, şimdi vereceğim tüyolar sayesinde bilgisayarınızın sesini artırma garantisi veriyorum. Gelilim nasıl yapacağınıza …[/FONT][/FONT]
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]Saatin yanındaki Ses işaretine SAĞ KLİK/KAYITTAN YÜRÜTME AYGITLARI 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT][/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]“Kayıttan yürüt” sekmesi içinde bulunan “Hoparlör” kısmına sağ tıklayıp “Özellikler“e girin. 
[/FONT][/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]Sonrasında “Geliştirmeler” sekmesine gelin ve orada bulunan “Ses Yüksekliğini Eşitleme” kısmını aktif hale getirin. “Ses Yüksekliğini Eşitleme” kısmı aşağıdaki gibi seçili durumdayken (arka planıda maviyken) kırmızı kare içine alınmış olan “Ayarlar” butonuna tıklayın. 
[/FONT][/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]Açılan ekrandan “Serbest Bırakma Saati” kısmını en ileri getirerek “Uzun” olmasını sağlayın. Daha sonra ayarlarınızı gerekli yerlere tıklayarak kaydediniz. Bilgisarınızda bir müzik dosyasını çalıştırıp sesin artıp artmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer işlemlerde hata yapmadıysanız hissedilir bir artış sağlanacaktır. 
[/FONT][/FONT]

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Full alıntı. Gösterim stili yazıyo.

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Gösterim Stili Bilgisayarın Sesi Nasıl Yükseltilir?

ErdemMH' Alıntı:

Yan Hesaptan Çektiğim için olabilirmi

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Gösterim Stili Bilgisayarın Sesi Nasıl Yükseltilir?

ErdemMH' Alıntı:
#Dizzy' Alıntı:
ErdemMH' Alıntı:

Yan Hesaptan Çektiğim için olabilirmi

Yinede düzenleyeceksin.

Kardeşim Ben 2 foruma baktığım için ikisindede yetkim Yok o yüzden 2 forumdada konu açıyorum ordaki konularımı buraya taşıyorum bazen o yüzden isminde gösterim stili yazıyorum alıntı olduğu belli olsun diye .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...