Süper Üye
lazer filen diyolardı cumartesi doktora gidicem zaten orda öğrenirim.gözlük değil lens takıcam atıyorum 3 ten buyuk cıktı lens taksam skıntı olurmu ?Bence ameliyati hic dusunme derim cunku prof. Dr bile ameliyata girmeyip gozluk takiyosa bilki o isin altinda baska bisey var bak prof. Dr. Bile gozluk takiyo diyorum lensten ameliyattan bahsetmiyolar bile direk gozluk yaziyo onlarda bi goz doktoruna git askeri okullara giris icin 3 numaradan fazla giz numarasi buyuk olmicak diye biliyorum
Aslinda lenside tavsiye etmem cunku ne kadar gozu hava aldirsa deselerde hepsi yalan aslinda 1 haftalik lens kullandiginda o gizun hic hava almiyo ve lens aldiginda dusun gunluk 2 lirani lense vermis oluyosun bence git doktora bi gozluk yazdir kendinede guzel cerceveli bi gozluk alirsin herhalde senin gozluk takmamak icin bi korkun var ama korkma gozluk adami cirkinlestirmiyo bende gunes gozlugu kullaniyom numarali gunes gozumu kamastiriyo araba falan kullanirkenlazer filen diyolardı cumartesi doktora gidicem zaten orda öğrenirim.gözlük değil lens takıcam atıyorum 3 ten buyuk cıktı lens taksam skıntı olurmu ?
hayır korkum yok ama baya kötüleştiriyor.güzel değil lens dikkat çekmiyor da zaten.Aslinda lenside tavsiye etmem cunku ne kadar gozu hava aldirsa deselerde hepsi yalan aslinda 1 haftalik lens kullandiginda o gizun hic hava almiyo ve lens aldiginda dusun gunluk 2 lirani lense vermis oluyosun bence git doktora bi gozluk yazdir kendinede guzel cerceveli bi gozluk alirsin herhalde senin gozluk takmamak icin bi korkun var ama korkma gozluk adami cirkinlestirmiyo bende gunes gozlugu kullaniyom numarali gunes gozumu kamastiriyo araba falan kullanirken
evet bu sene oldu geçen sene okulda göz testini sorunsuz geçtim.babam bilgisayardan oluyordur dedi.inşallah dediğin gibi sorun yoktur.Numara toplam(sağ-sol) 5'in üzerine çıkarsa lazerle çizdirme düşünebilirsin.Ben de subay olmak istiyordum ama malesef çizdirmekte işe yaramaz.Muayene ol büyük ihtimalle yeni farkettiysen en fazla 0.75 yada 1.00 çıkar numaran.İyi camlı bir gözlük numaranın büyümesini engeller.
lazer tedavisi yarıyor.deneyenler var zaten gözlük ve lensler iyileştirmıyor.Kardeşim 2013 yılında ben de ilk tahtayı göremiyordum Öğretmen doktora gitmemi söyledi. Doktora gittim gözüm 0.75 çıktı ve bana gözlük yazdı. Ben gözlüğü düzenli taktım fakat ben büyüdükçe gözümün derecesi de büyüdü. Şu an 19 yaşındayım 5 yıl gözlük kullandım burnumda kemik çıktı nefes almam zorlaştı. Sağ gözüm Astigmat oluştu. Şu an lense başladım ama ne fayda. Sevilmiş armutun davası olmaz demişler. Şu an gözüm 3.50 derece ve lenssiz dünyayı 144 p görüyorum. Bence gözlük mevzusuna hiç bulaşma. Gözlük tedavi etmez. Birisi kuyuya taş atmış herkes arkasından gidiyor. Biraz bekle baktın daha da kötü görüyorsun o zaman gözlük kullanmak zorundasın. Bozulan göz bir daha düzelmiyor bunu da söylemiş olayım. 20 yaşından sonra ben de gözümü çizdirip kurtulmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?