Gp Farmer atma sorunu %60 cozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
selamun aleykum arkadaslar gp famer bıldıgınız gıbı atıyor ve sınır oluyı-ruz adımları okuyun 

1:wolftü dosya konumunu acın Nyx launcer sag tık yapıp ozellıler dıyoruz yonetıcı ayarlarına tıklayıp uyumluluk modunu 
Wındows XP servıce pack 3 yapıyoruz ve tmmdır

2:gp farmer acın oyuna gırın gp farmer acmadan 1-2 oyun oynayın sonra wolftü cozunurluk 800x600 yapın buyuk olcude yardımcı olur pve modunda oda kurun ve tmmdır hayırlı olsun:) 

NOT:BENDE %100 ISE YARADI UMARIM SIZDEDE YARDIMCI OLUR PC IM WINDOWS 10 DUR WINDOWS 7 BILEMIYORUM 
                 GP FARMER ATMA SORUNU BENDE COZULDU DIYORUM 15 LIK ODA KURDUM 47 EL SONRA ATTI ODA LOG VERDIGI ICIN 
                   ESKIDEN HMN ATARDI HAYIRLI AKSAMLAR DILIYORUM:)

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende Gp farmer Girerken hata veriyor !!

Aldığım Hata http://i.hizliresim.com/WgJPGm.png

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kinetiz' Alıntı:
Brazzerss' Alıntı:
tam olarak nerde gırıs tusuna basıyorsun

Xnightcode dolarken

O zaman hıleyı ac reklam oyunu secmeden reklam onayı yap sonra wolfteamı ac xıncode 3 dolarken ıd gırıs yerınde yanı kullancı adı ve sıfre yaz once wolf gırıs tusuna bas sonra hmn hılenın gırıs tusuna bas

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Brazzerss' Alıntı:
kinetiz' Alıntı:
Xnightcode dolarken

O zaman hıleyı ac  *** oyunu secmeden  *** onayı yap sonra wolfteamı ac xıncode 3 dolarken ıd gırıs yerınde yanı kullancı adı ve sıfre yaz once wolf gırıs tusuna bas sonra hmn hılenın gırıs tusuna bas

Gene Aynı Hatayı Alıyorum

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kinetiz' Alıntı:
Brazzerss' Alıntı:
O zaman hıleyı ac  *** oyunu secmeden  *** onayı yap sonra wolfteamı ac xıncode 3 dolarken ıd gırıs yerınde yanı kullancı adı ve sıfre yaz once wolf gırıs tusuna bas sonra hmn hılenın gırıs tusuna bas

Gene Aynı Hatayı Alıyorum

vırus ve guvenlık duvarını devre dısı bırak onun dısında olmassa yonetıcılerle ıletısıme gec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...