5 Ara 2016 #1 AlpayBaba A Onaylı Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 75 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Gp Farmerı Cehennmem Modunda AÇıyorum Herkesı Olduruyor Bossun Canıda Bıtıyor Ama 1 Kaç Tane Adam Kalıyor Onlar ölmüyor Ve Oyun Bitmiyor Bilgisi Olan ?? Cunku Boss Modu 20K Verıyor Ondan Gırıyorum
Gp Farmerı Cehennmem Modunda AÇıyorum Herkesı Olduruyor Bossun Canıda Bıtıyor Ama 1 Kaç Tane Adam Kalıyor Onlar ölmüyor Ve Oyun Bitmiyor Bilgisi Olan ?? Cunku Boss Modu 20K Verıyor Ondan Gırıyorum
5 Ara 2016 #2 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI benım bildigim onda çalımıyor sadece 10 dalgalıkta çalısıyr
5 Ara 2016 Admin #3 ioz ^^ Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 2,505 Çözümler 68 Tepki puanı 3,924 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI boss olanda calışmaz boss'ta bug var. normal olanlarda calışır
5 Ara 2016 Konuyu başlatan #4 AlpayBaba A Onaylı Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 75 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI LeviBrushTT ♥' Alıntı: benım bildigim onda çalımıyor sadece 10 dalgalıkta çalısıyr Genişletmek için tıklayın ... dedıgım gıbı adamları vuruyor bossun canını bıtırıyor ama ölmuyor oyun bıtmıyor
LeviBrushTT ♥' Alıntı: benım bildigim onda çalımıyor sadece 10 dalgalıkta çalısıyr Genişletmek için tıklayın ... dedıgım gıbı adamları vuruyor bossun canını bıtırıyor ama ölmuyor oyun bıtmıyor
5 Ara 2016 #5 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI AlpayBaba' Alıntı: LeviBrushTT ♥' Alıntı: benım bildigim onda çalımıyor sadece 10 dalgalıkta çalısıyr Genişletmek için tıklayın ... dedıgım gıbı adamları vuruyor bossun canını bıtırıyor ama ölmuyor oyun bıtmıyor Genişletmek için tıklayın ... kardeşim normal hiledede ölümsüzlük yada can hilesi aççarsan o yine ölmüyor onda bug gibi bişey var
AlpayBaba' Alıntı: LeviBrushTT ♥' Alıntı: benım bildigim onda çalımıyor sadece 10 dalgalıkta çalısıyr Genişletmek için tıklayın ... dedıgım gıbı adamları vuruyor bossun canını bıtırıyor ama ölmuyor oyun bıtmıyor Genişletmek için tıklayın ... kardeşim normal hiledede ölümsüzlük yada can hilesi aççarsan o yine ölmüyor onda bug gibi bişey var
5 Ara 2016 Yasaklandı #6 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI @•Retribution Cevaplamıştır.KİLİT