Gp Farmer wolftü Yüksek CPU Sorunu Çözümü (''Her PCDE İşe Yaramaz'')

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
wolftü YUKSEK CPU

Merhaba Arkadaşlar Forumda Yeniyim Ve Bir Çok Kişinin wolftü Yüksek Cpu Korumasından Şikayetlerini Gördüm Ve Konu Açmak İstedim. Cpu'%100 Olunca wolftü Otomatik Olarak Kendini Kapatıyor Arkadaşlar GP Farmerle Bi Alakası Yok İşlemcisi Kötü Olanlar 1 Saat Bota Koyduktan Sonra Oyundan Atıyor Ve Ben Bir Kaç Çözüm Yolu Buldum Hemen Sizlere Anlatıcam..

1. Olarak Görev Yöneticisinden wolftü.bin'e Sağ Tıklayıp Benzeşmeyi Ayarla Diyoruz Ve 0'ı Tikliyoruz Sadece 0 Olacak Oyunun Kullandıgı CPU'yu %20'ye Kadar Azaltıyor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Başlat'a Gelip msconfig Yazıp Enter Diyoruz Ön Yükleme , Gelişmiş , Seçenekler , İşlemci Sayısı , En Alttaki Rakamı Tikliyoruz Bu İşlemde Bilgisayarınız Kaç Çekirdekse Ona Göre Azaltıyor CPU'nuzu Mesela Benim 2 Çekirdek Bu İşlemi                               Yapınca Ortalama %15 Azalttım       

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdilik Anlatacagım Çözümler Bunlar Arkadaşlar İlerleyen Saatlerde Veya Günlerde Yeni Bir Konu Açıcam Kameram Bozuk Oldugu İçin Video Çekemedim Sizlere Yararı Olduysa Ne Mutlu Bana İyi Forumlar                  

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...