Gp Farmer wolftü Yüksek CPU Sorunu Çözümü (''Her PCDE İşe Yaramaz'')

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
wolftü YUKSEK CPU

Merhaba Arkadaşlar Forumda Yeniyim Ve Bir Çok Kişinin wolftü Yüksek Cpu Korumasından Şikayetlerini Gördüm Ve Konu Açmak İstedim. Cpu'%100 Olunca wolftü Otomatik Olarak Kendini Kapatıyor Arkadaşlar GP Farmerle Bi Alakası Yok İşlemcisi Kötü Olanlar 1 Saat Bota Koyduktan Sonra Oyundan Atıyor Ve Ben Bir Kaç Çözüm Yolu Buldum Hemen Sizlere Anlatıcam..

1. Olarak Görev Yöneticisinden wolftü.bin'e Sağ Tıklayıp Benzeşmeyi Ayarla Diyoruz Ve 0'ı Tikliyoruz Sadece 0 Olacak Oyunun Kullandıgı CPU'yu %20'ye Kadar Azaltıyor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Başlat'a Gelip msconfig Yazıp Enter Diyoruz Ön Yükleme , Gelişmiş , Seçenekler , İşlemci Sayısı , En Alttaki Rakamı Tikliyoruz Bu İşlemde Bilgisayarınız Kaç Çekirdekse Ona Göre Azaltıyor CPU'nuzu Mesela Benim 2 Çekirdek Bu İşlemi                               Yapınca Ortalama %15 Azalttım       

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdilik Anlatacagım Çözümler Bunlar Arkadaşlar İlerleyen Saatlerde Veya Günlerde Yeni Bir Konu Açıcam Kameram Bozuk Oldugu İçin Video Çekemedim Sizlere Yararı Olduysa Ne Mutlu Bana İyi Forumlar :)                 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...