- Yasaklandı
-
Aslında tam olarak 100 derece değil bilgisayarımda 6 adet Soğutu fan bulunuyor ve üzerine buz bile koyuyorum bu şekilde ortalama 100 e düşüyorAdam 20k demiş önerilen kartlar şaka gibi
yalnız gpu'nun 100 derece olması biraz anormal hem de cs go da, gpu eskiyse termal macun yenilemeni öneririm.
O paraya Rtx 2080 Ti lı sistem toplanır, 4K rahat rahat oynarsın
neymiş o ben anlayamadım ki atom bombası falan mı ya da nükleer santral mi kuruyorsunAslında tam olarak 100 derece değil bilgisayarımda 6 adet Soğutu fan bulunuyor ve üzerine buz bile koyuyorum bu şekilde ortalama 100 e düşüyor
Aslında tam olarak 100 derece değil bilgisayarımda 6 adet Soğutu fan bulunuyor ve üzerine buz bile koyuyorum bu şekilde ortalama 100 e düşüyor
Şu anda bilgisayarımdan memnunum yani pek yeni bir sisteme geçmek bana göre değilAçıkçası o fanlar çok işe yaramıyor. (İşe yaramıyor değilde gpu soğutmaya çok etkisi yok.) Cpu soğutularındakileri de sayarsak 9 fan var bende, kasanın ışıl ışıl olması daha çok hoşuma gidiyor. Pc özelliklerini yazarsanız ona göre bi model önerebilir, belki yeni sistem toplayabilir, ya da SLI yapılabilir.
Şu anda bilgisayarımdan memnunum yani pek yeni bir sisteme geçmek bana göre değil
1050 gtx işini görür arkadaşGPU ısım 100 Dereceyi gördü dün csgo oynarken sırf bu yüzden bilgisayara format attım bütçem 20000 TL eğer biliyorsanız bir kaç tane ekran kartı falan takabiliyormuyuz tam bilmiyorum ve bu 20K Türk lirasını tamamen harcamak istiyorum bunun için önerilerinizi bekliyorum.
Lütfen Üye Gruplarında yükselmek için spam atmayın raporlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?