- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Eyvallah saolasınÇok güzel olmuş helal olsun valla ne diyim
Kardeş Abode CC'mi Daha İyi CS6'mı?????Eyvallah saolasın
CC'nin 2018 sürümü daha iyi kardeşimKardeş Abode CC'mi Daha İyi CS6'mı?????
Okey Sağolasın <3CC'nin 2018 sürümü daha iyi kardeşim
Kanka hangisini kastediyon 2 tane font var orda .dFont kötü durmuş biraz daha geliştirebilir eline sağlık
Malazgirt Zaferi yazandanKanka hangisini kastediyon 2 tane font var orda .d
Oraya keskin hatlı köşeli bir font daha kötü dururdu emin olMalazgirt Zaferi yazandan
Okunmuyor yazı çık karısık olmuş orasıOraya keskin hatlı köşeli bir font daha kötü dururdu emin ol
Kardeş seni seviyorum da yaptığın yorum sence de mantksız değil mi ? Font gayet ve düzgün okunuyor bence eleştirmek için eleştiriyor gibisin.Okunmuyor yazı çık karısık olmuş orası
Komik kaçan ney oradaki font bana göre okunmuyor font harici yerler güzel dedim neresi komik bununKardeş seni seviyorum da yaptığın yorum sence de mantksız değil mi ? Font gayet ve düzgün okunuyor bence eleştirmek için eleştiriyor gibisin.
Gerçekten kötü duran bir şey varsa onu söyle ben de kontrol edip düzelteyim yanlış anlama her eleştiriye açığım ama seninki biraz komik kaçmış.Normal bir Atatürk fontu işte gayet hoş durmuş bana kalırsa
Tabiiki kötü olduğunu düşünüyosan saygı duyarım
Kör koklasa okur o yazıyıKomik kaçan ney oradaki font bana göre okunmuyor font harici yerler güzel dedim neresi komik bunun
Unutur muyum kardeşim saolasınBu destani unutmadın icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?