Çözüldü Grafik aygıtı başlatılamadı hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm arkadaşlar lole giriyorum şamp. seçimi yapıp maça girdiğimde Grafik aygıtı başlatılamadı hatası diyor ne yapmam lazım ??
1595096134431.png
Resimdeki gibi pls help

Çözüm
Öncelikle yazılımı Güncelle arama kutusuna Dxdiag yaz modeli öğren sonra nvidadan manuel güncelle olmazsa ekran kartın yerinden çıkmıştır onu bi sağlamlaştır
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle yazılımı Güncelle arama kutusuna Dxdiag yaz modeli öğren sonra nvidadan manuel güncelle olmazsa ekran kartın yerinden çıkmıştır onu bi sağlamlaştır

Çözüm
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm arkadaşlar lole giriyorum şamp. seçimi yapıp maça girdiğimde Grafik aygıtı başlatılamadı hatası diyor ne yapmam lazım ??
Ekli dosyayı görüntüle 48771 Resimdeki gibi pls help
eyv kardeş güncelledim oldu

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çözümünü bulmuş arkadaş yorum yapmak için yorum yapmayalım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
nvidia denetim masasında uygulama seçimi bölümünden lol ü bulup harici ekran kartını seç kaydet sonra bilgisayarı yeniden başlat

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Салам Алейкум друзья лол я вхожу шампанское. когда я делаю выбор и вхожу в игру, он говорит, что графическое устройство не удалось запустить ошибку что мне делать ??
Ekli dosyayı görüntüle 48771 Пожалуйста, помогите, как на картинке
First, write Dxdiag in the search box "update software"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...