Game moster tarzı bir kapat fotoğrafı ayarlayabilir misin üstünde sadece Enes Dİkmen yazsın
daha once yaptıgın calısmaları gorebılır mıyım acaba ?
bi onluk gıbı bır yere ılan acsana dostum parada kazabılırsın tasarımlarını template uzerınden yaptıgın ıcın bırazcık sanal bı ıs oluyor komple ugrasmıyorsun dıye tahmın edıyorum dorumudur?
Malesef simdiye kadar yaptigimcalidmalar siyah oldu
tamamen ınsalıga adanmıs bır sekılde dıye dusundunMaalesef şimdiye kadar yaptığım çalışmaların çoğunluğu Siyasi ama zamanla bir portfolyo yüklemesi yapacağım.
Post automatically merged:
Aslında Template üzerinden iş yapmıyorum fakat burada sanal bir ortamda insanların ne istediklerini tam ifade edemeyecekleri kanısındayım. bir kaç konu inceledim orada da gördüğüm üzere kullanıcının isteğiyle tasarımcının yaptığı arasında farklar oluşuyor ama benim yöntemimde seçtiği bir tasarımı ona uyarlamak fikri daha cazip diye düşünüyorum.
tamamen ınsalıga adanmıs bır sekılde dıye dusundunguzel adammıssın vesselam ama cok ıstek gelır bızım sıteden kolaylıklar dılerım sana o halde
Başkan sanamı atacaz özelden yoksa
dostum thomas shelby tarzı bir kapat fotoğrafı ayarlayabilir misin üstünde sadece mikail yazicak
hangi programları kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?