Aslında bakarsan çizim yeteneğimi pek geliştiremedim ben uiux kapak logo afiş vb yapabiliyorumIsparta süleyman demirel üniversitesinde okudum 1.5 sene eğer güzel sanatlar üzerinden mülakat ile girmiceksen okuma kardeşim ben yarıda bıraktım mülakat olmadan aldıkları için mülakat ile almış gibi muamele çekiyorlar dayanamazsın hayatımdaki en büyük keşkem oldu
Şu an okuduğum üniversiteye mülakat ile %100 burslu geldim. Ne yaptığını biliyorsan iyi getirisi var işin.
Çizim yeteneğinin olması şart mı ben çize çize gelişeceğine inanıyorum ancak çizim tabletim olmadığı için hiç denemedim (kağıtla falan uğraşmak istemiyorum boyalar vs) Okuduğunuz için söylüyorum, Adobe Photoshop CC, Illustrator Cinema4D falan öğretiyorlar mıDediğim gibi okuduğun okul çok önemli içindeki merakı güzel şeylere çevirmek için ama işinde başarılı olursan çok güzel bir gelecek ve başarılı bir kariyer sahibi olursun
Hem bilgisayar hemde çizim üzerinden öğretiyorlar zaten ikisinide geliştirmen gerekiyor sonuçta kimse grafikci olarak doğmadı kanka geliştirerekte başarılı olursun ama hani ucundanda bi tık yetenek lazım benim görüşümÇizim yeteneğinin olması şart mı ben çize çize gelişeceğine inanıyorum ancak çizim tabletim olmadığı için hiç denemedim (kağıtla falan uğraşmak istemiyorum boyalar vs) Okuduğunuz için söylüyorum, Adobe Photoshop CC, Illustrator Cinema4D falan öğretiyorlar mı
İlk sorumun cevabını aldım şu son iki sorumdan sonra konuyu raporlayıp kilitleteceğim.
Kendini bir yere kadar geliştirebilirsin. Kanında olması gerekiyor bana kalırsa.Çizim yeteneğinin olması şart mı ben çize çize gelişeceğine inanıyorum ancak çizim tabletim olmadığı için hiç denemedim (kağıtla falan uğraşmak istemiyorum boyalar vs) Okuduğunuz için söylüyorum, Adobe Photoshop CC, Illustrator Cinema4D falan öğretiyorlar mı
İlk sorumun cevabını aldım şu son iki sorumdan sonra konuyu raporlayıp kilitleteceğim.
Kanka öylede gelişim asla sonlanmaz bence ne kadar ekmek o kadar köfteKendini bir yere kadar geliştirebilirsin. Kanında olması gerekiyor bana kalırsa.
Kanka öylede gelişim asla sonlanmaz bence ne kadar ekmek o kadar köfte
Kendini bir yere kadar geliştirebilirsin. Kanında olması gerekiyor bana kalırsa.
Teşekkür ediyorum en azından görüş açım biraz daha genişledi.Hem bilgisayar hemde çizim üzerinden öğretiyorlar zaten ikisinide geliştirmen gerekiyor sonuçta kimse grafikci olarak doğmadı kanka geliştirerekte başarılı olursun ama hani ucundanda bi tık yetenek lazım benim görüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?