its not fair i found love
Süper Üye
bunların hepsi lisanslımıdır ücretsiz olanı varmı içinde sanki 3dmax ücretsiz diye biliyorum1-Cinema4D
2-3DSMax
3-Corel Draw
4-Adobe İnDesign
5-Adobe Photoshop
6-Adobe Illustrator
Sizlere kullanabileceğiniz en iyi grafik programlarını verdim grafik tasarımlarında başarılar.
Hepsi ücretsiz deneme hakkı veriyor neredeyse 1 hafta, ***** dosyalarını indirerek FULL erişime sahip olabilirsin.bunların hepsi lisanslımıdır ücretsiz olanı varmı içinde sanki 3dmax ücretsiz diye biliyorum
teşekkür ederimHepsi ücretsiz deneme hakkı veriyor neredeyse 1 hafta, ***** dosyalarını indirerek FULL erişime sahip olabilirsin.
Hayır, Grafik programları olacağını paylaştım.Her biri farklı alanlar içindir, Cinema4D ve 3d smax modelleme programıdır. Corel Draw, photoshop ve ıllustrator grafik tasarıma girer. InDesıgn ise masaüstü yayıncılık tasarımı içindir.
Adobe tavsiye ederim
arkadaş burda cevaplamış her programın ne için olduğunuHer biri farklı alanlar içindir, Cinema4D ve 3d smax modelleme programıdır. Corel Draw, photoshop ve ıllustrator grafik tasarıma girer. InDesıgn ise masaüstü yayıncılık tasarımı içindir.
after effect iyi ama kullanmasını tabi bilen içinAdobe tek geçerimyetiyo ya video olarakta affter effect
Gözüm kapalı proje çıkartırım sıfırdan şablonsuz ünlü bi forumda youtube sorumlusuydum videotasarımekibindeafter effect iyi ama kullanmasını tabi bilen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?