dosyaları .png olarak indirmeyi deneyebilir misin? .jpg uzantıları bazen kalitesiz çıkabiliyor. //// belkide google üzerinden direk indiriyorsan google netleştirmeden indirmiş olmalısın. netleşmesini bekleyip indirmeyi deneyebilirsin
1-2 yabancı forumdada böyle söylediler zaten galiba ondandır teşekkürler.Resolution Olarak ayarlanmamış ve tam uyumlu deil zaten twitterla uyumlu bi tek sanırsam. kalite içinde dosyayı png ye çevirebilirsin.
senin sorunun youtube üzerine aktarınca küçük görünmesi mi. tam anlayamadımEkli dosyayı görüntüle 85228
hocam bu şekilde gözüküyor istedigim şey komple herşeyinin gözükmesi onu beceremedim malesef bilgim olmadıgı için.
Post automatically merged:
1-2 yabancı forumdada böyle söylediler zaten galiba ondandır teşekkürler.
aynen öyle :/senin sorunun youtube üzerine aktarınca küçük görünmesi mi
hocam bu vereceğime göre ayarlayın banner'ınızıaynen öyle :/
hayır belli bir boyutu var. kare değil dikdörtgenyoutube için kare olması gerekmiyor mu
yani bunlar hoş değil ayrıca youtube için telif hakkı olabilir yani sıkıntılı bir durum kendisi yapmasından yanayımResolution Olarak ayarlanmamış ve tam uyumlu deil zaten twitterla uyumlu bi tek sanırsam. kalite içinde dosyayı png ye çevirebilirsin.
dostum .png yapmak telif hakkına neden sebep olsunyani bunlar hoş değil ayrıca youtube için telif hakkı olabilir yani sıkıntılı bir durum kendisi yapmasından yanayım
yok hocam denedim bu sefer en az pixel uyarısı alıyorumhocam bu vereceğime göre ayarlayın banner'ınızı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam sen projeyi en baştan yapman gerekiyor sanırım. başka bir yol bulamadımyok hocam denedim bu sefer en az pixel uyarısı alıyorum
dostum arkadaş karakterin görükmesini istiyorum ve paint bu imkanı sağlamaz. birde paintten yapılması çok zor paint iş görmezhocam paintden ytnin istediği cözünürlükde yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?