12 Şub 2016 #1 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız Soyadınız:Tolga Batıgün[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız:17[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :Evet Bu Sitede[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit:Full[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Grafikerliğim Baya İyidir Hergün Yeni Tasarımlar Yaparım D.Moddum Ama Bu İşte Yeteneğim Olduğunu Düşünyorum Zaten Forumda Tek 1 Kişi Grafiker Hergün Allah Kısmet Ederse Yeni Tasarımlarımı Paylaşıcam[/FONT][/FONT] Güncell İnşallah Olabilirim
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız Soyadınız:Tolga Batıgün[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız:17[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :Evet Bu Sitede[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit:Full[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Grafikerliğim Baya İyidir Hergün Yeni Tasarımlar Yaparım D.Moddum Ama Bu İşte Yeteneğim Olduğunu Düşünyorum Zaten Forumda Tek 1 Kişi Grafiker Hergün Allah Kısmet Ederse Yeni Tasarımlarımı Paylaşıcam[/FONT][/FONT] Güncell İnşallah Olabilirim
12 Şub 2016 #2 Serenity Eternal Birfea Uzman Üye Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 257 Tepki puanı 10 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI hadi bakalım başarılar kardeşim
12 Şub 2016 #3 Azrail A Seçkin Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 520 Tepki puanı 2 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Başarılar Hayırlısı Neyse O Olsun
12 Şub 2016 Konuyu başlatan #4 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Serenity' Alıntı: hadi bakalım başarılar kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür Ederim Kardo Azrail' Alıntı: Başarılar Hayırlısı Neyse O Olsun Genişletmek için tıklayın ... Çok Teşekkür Ederim
Serenity' Alıntı: hadi bakalım başarılar kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür Ederim Kardo Azrail' Alıntı: Başarılar Hayırlısı Neyse O Olsun Genişletmek için tıklayın ... Çok Teşekkür Ederim
12 Şub 2016 #5 Jakies J Seçkin Üye Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 367 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Başarılar Hayırlısı Olsun Kardeşim
12 Şub 2016 Konuyu başlatan #6 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Jakies' Alıntı: Başarılar Hayırlısı Olsun Kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Eywallah Kardeşim
12 Şub 2016 Moderatör #7 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Çalışmaşarınızı atmanız lazım.
12 Şub 2016 Konuyu başlatan #8 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Nader11ndeu' Alıntı: Çalışmaşarınızı atmanız lazım. Genişletmek için tıklayın ... 3 Tane Konu Paylaştım Hocam Bakarmısın
Nader11ndeu' Alıntı: Çalışmaşarınızı atmanız lazım. Genişletmek için tıklayın ... 3 Tane Konu Paylaştım Hocam Bakarmısın
12 Şub 2016 #9 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI başarılar kardeşim inşallah olursun
13 Şub 2016 Admin #10 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Konuna forum logosu ve bir yöneticiye imza hazır olmayan kendi tasarımını eklemen gerekiyor.