Onaylı Üye
hahaha abartmayalimBence ortalama bir elmas oyuncudan farkı yok çoğunun. Sadece daha fazla oynayıp kendilerine iyi bir duo buluyorlar. Tabii bazıları da çok hakediyor genel konuşuyorum.
Çünkü chall olmak için iyi oynamak yeterli değil, fazla zaman da gerekiyor. Elmas oyunculardan çok da farkları yok.hahaha abartmayalimelmastan farki olmasa neden bu kadar elmas varken sayili chall olsun. elmaslar sadece sansli platlardir change my mind
elmaslar cok oynarsa chall olur yani? elmaslar iyi oynamiyor ki.Çünkü chall olmak için iyi oynamak yeterli değil, fazla zaman da gerekiyor. Elmas oyunculardan çok da farkları yok.
dostum adam da ben de zaten hepsini almıyoruz çoğu diyoruz 50 maç elmas olan 500 maç cha olandan daha mı kötü yanielmaslar cok oynarsa chall olur yani? elmaslar iyi oynamiyor ki.
bu nasil sorudostum adam da ben de zaten hepsini almıyoruz çoğu diyoruz 50 maç elmas olan 500 maç cha olandan daha mı kötü yani
sıfırdan kasıp 50 maçta dia olan adam asla chall olamaz öyle mi?bu nasil sorudia olmak icin 50 mac atan adam asla chall olamaz tabii.
evet. 35-40 macta master oluyorum ben mesela. benden cok cok daha iyi oyuncular var ve sadece 50 chall oluyor.sıfırdan kasıp 50 maçta dia olan adam asla chall olamaz öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?