Onları zamanla öğreneceksindir ne yapman gerektiğini onun dışında yapmaman gereken ilk başlarda kimin nasıl ve ne olduğunu bilmediğin için ılımlı yanaşabilrsin zaten ilerleyen süreçlerde de birbirinize alışırsınız diye düşünüyorum bunlar dışında herhangi bir öneride bulunamıyorum 1 hafta içerisinde işe alışırsın büyük ihtimalle hayırlı olsun bu aradayani sence yapmam gereken veya yapmamam gereken bir şeyler var mı
yanlış anlatmışım biraz kendimi kb yani sizce neleri yapmamalıyım neleri yapmalıyım gibi bir şey15 dk dir okuyorum bende anlamadim valla ama soyle soyleyim anlaigim kadariyla.
cok calis cok iyi yapki patronun gozüne iyi gorün o da ona gore davranır umarim.
Zaten onu çalışirken öğrenirsin dostum senin işyerinde disiplinli çalışmanı ön görürler sadeceyani sence yapmam gereken veya yapmamam gereken bir şeyler var mı
teşekkür ederim önerilerin içinİşte size yardımcı olabilecek bazı ek ipuçları:
Düzenli ve verimli olun. Gross market departmanları genellikle yoğun ve hızlı tempoludur, bu nedenle düzenli ve verimli kalabilmek önemlidir. Bu, zamanınızı etkili bir şekilde yönetebilmek, görevlerinizi öncelik sırasına koyabilmek ve işinizi takip edebilmek anlamına gelir.
Bağımsız olarak ve bir ekibin parçası olarak çalışabilmek. Gross market departmanları genellikle çalışanların bağımsız olarak ve bir ekibin parçası olarak çalışmasını gerektirir. Bu, gerektiğinde bağımsız çalışabilmek, ancak aynı zamanda başkalarıyla etkili bir şekilde işbirliği yapabilmek anlamına gelir.
Stresle başa çıkabilmek. Gross market departmanları zaman zaman stresli olabilir, bu nedenle stresle etkili bir şekilde başa çıkabilmek önemlidir. Bu, baskı altında sakin kalabilmek, duygularınızı yönetebilmek ve elinizdeki göreve odaklanabilmek anlamına gelir.
Bunları yapabiliyorsanız, brüt piyasada başarılı bir kariyere giden yolda ilerliyor olacaksınız.
herkese güvenme derim calisan arkadaslarina güveniyorsan gercekten güvendigine emin ol ve patron ne diyorsa yapyanlış anlatmışım biraz kendimi kb yani sizce neleri yapmamalıyım neleri yapmalıyım gibi bir şey
anladım teşekkür ederimKonunu biraz daha açarmisın dostum
Zaten onu çalışirken öğrenirsin dostum senin işyerinde disiplinli çalışmanı ön görürler sadece
tamamdır eyvallahherkese güvenme derim calisan arkadaslarina güveniyorsan gercekten güvendigine emin ol ve patron ne diyorsa yap
bu daha bilgilendirici oldu çok teşekkür ederimDostum belli ki yeni işe başladın yada başlıcaksın sektöre yabancısın.
Sana şu önerdiğim şeylere dikkat edersen çabuk sevilir, takdir edilir ve yükselirsin.
- Rafları düzenli tut.
- Ürünler hakkında bilgi sahibi ol.
- Göz göze geldiğin müşterilere tebessümle bak.
- Yanından geçen müşterilere, yardıma ihtiyaçlarının olup olmadığını sorabilirsin (güleryüzlü bir şekilde, nazikçe)
- Ambalaj atıkları, boş sepetler yada çerçöp görürsen onlara hemen müdahale et başkasından bekleme.
- Diğer personeller ile iletişimde ol sürekli, onlara destek ol onları kolla.
- Müşteri ile diyalog halindeysen onları iyi dinle, ihtiyacını anlamaya çalış ve bir şey önerirken samimiyetle öner.
ilk defa böyle bir işe girişeceğim o reyon etiketlerinin bilgisini geçerler değil mi illabak kardeşim 15 sene migrosta bir çalşan olarak söylüyorum kesinlikle müşteri ile diyolağa girme sadece işini yap sana reyon verirler bakacağn bir reyon olur sadece orayla ilgilen işin bitince diğer işlerede yardım edersin özellikle reyonun etiketlerini değiştir unutursan cebinden ödersin zamanla alişirsın
çok zevkli bir iş zamanla alışırsın tabi etiket merket işinde çok önemliilk defa böyle bir işe girişeceğim o reyon etiketlerinin bilgisini geçerler değil mi illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?