Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunda wl (world lock) para birimi gibi birşey aynı anda kendinize özel dünya almanızı sağlıyor, 100wl ile de 1DL (Diamond Lock) alabiliyorsunuz. Normalde oyunun kurallarında item satmak yasak ama satıyor insanlar zaten oyunu en az 10-15 bilmemne bin kişi oynuyor toplasan en fazla 10-15 mod var insanları kontrol etmeleri imkansız. DL birçok yolla kasılabilir, ya emekle belli bir wlye blok alıp kırarak sonra çıkan şeyleri daha fazla wlye satarak (farm yaparak), ya ticaret yaparak mesela bazı saatlerde haftanın bazı günleri aynı item ucuz oluyor başka gün pahalı oluyor öyle, yada otomatik BFG (dünya var siz adam için farm yapıyorsunuz hem siz kazanıyorsunuz hem adam tabiki adam fazla kazanıyor ama farm dünyası açmak da zor) elinizle adamın bloklarını kırıp çıkan gem ile marketten wl alabilirsiniz fakat böyle en fazla saatte 1(maksimum 2) wl kasarsınız yani 100 saatte ancak 10-20tllik DL'yi alabilirsiniz fakat otomatik kırma hileleri mevcut ve birden fazla hesap çalıştırırsanız daha fazla kazanırsınız, ayrıca rayman hand diye bir item var aynı anda 3 bloğu kırabiliyorsunuz (fiyatı şu anda ortalama 80DL filan) böylece daha fazla kazanabilirsiniz (ortalama saatte 1-2DL diye biliyorum). Oyunda birçok kasılma yöntemi mevcut oyunun ekonomisi var ve hep değişiyor sayılır, ayrıca eventler filan ile yeni eşyalar yeni kar etme yöntemleri geliyor ayrıca market açma gibi olaylarda var. Bir şekilde kazanç sağlayın en azından oyunu oynayın zamanla öğrenirsiniz kazanç elde etmeyi. Kazancı elde edince DL'yi satmak kolay alıcısı bol.
Oyunu biliyorum sadece nasıl dl kasarım onu bilmiyorum bazı taktikler biliyorum fakat 1wl falan onlar da vasat sadece öğrenmek istediğim 1dl var bunu nasıl kasarak çoğaltıcam (dil falan sorun değil ticaret yaparım her türlü)