Seçkin Üye
hiçbirşey anlamıyanlar için bir video paylaşılsın 
İllegal dl kasma videosu çok iyi olur bekliyoruz.hocam büyük başlık konusunu bilmiyodum değiştirebiliyosam değiştiricem bir daha da yapmam zaten böyle bir hataİLLEGAL DL kasmakla ilgili video çekebilirim çok istenirse
Post automatically merged:
hocam DL dediğimiz şey oyunda WL var (world lock) oyun marketinde 2000gem ile alıyosun bunlar 100 tane olunca 1DL oluyo yani Diamond Lock bunun satımı var Bazı Yurt Dışı Discordlarında vs. eğer çok istenirse nasıl illegal dl kasabilirsiniz bunun videosunu çekebilirim
bana da anlatır mısıngrowtopia hilesi var bende hem hesap calma hemde autofarm gibi cok kolay kasılıyor
dl satarak hacımArkadaşlar Bir Çok Taktik Vardır En Basiti ve Yaygın Olanı DL satmaktır. (DL nedir: DL dediğimiz şey oyunda WL var (world lock) oyun marketinde 2000gem ile alıyosun bunlar 100 tane olunca 1DL oluyo yani Diamond Lock bunun satımı var Bazı Yurt Dışı Discordlarında vs. eğer çok istenirse nasıl illegal dl kasabilirsiniz bunun videosunu çekebilirim )
Tanesi 1.5-2 dolar/euro arası değişmektedir TR de satış sitelerinde elden bile satılmaktadır 20 TL'den Tanesi
120 dlKanka kac wl var
Ohaaa bende okadar yok bana 2dl verirmisin
kbOhaaa bende okadar yok bana 2dl verirmisin
Kanka dl bi mavi kilit nasil oluyo dersen 100 sari kilit biriktiriyosun zor bisey ole dl anlami oDl acılımı nedir söylersen forumda yardım bulma şansın daha cabuk olur