World Lock satarak ve hesap satarak kazanabilirsin.
hocam bunların kaç tanesi kaç para ediyor ortalamaWorld Lock satarak
gold satarakta para kazanabiliyomuşsun 1k gold 25 tl falandı.hocam bunların kaç tanesi kaç para ediyor ortalama
100 WL = 1DL oda 7-8 TL ediyorhocam bunların kaç tanesi kaç para ediyor ortalama
wl ne dl ne100 WL = 1DL oda 7-8 TL ediyor
Oyunun en temel para birimi WL dünyayı kilitlemene yarıyor, DL de aynı dünyayı kilitliyosun ama 100 katıwl ne dl ne
az para kaldırmadım ya oyundanDiamond Lock ve BGL para ediyor kardeşim parayı görünce full growtopia başlığı açmışsın dfjksdfs
+1 Bende 23 DL Scam yemiştim o zamanlar Google Play açığı vardı çok dl aldım ben 2015-2020 5 senem gitti lanet oyunaz para kaldırmadım ya oyundan
ben abdli arkadastan 1k falan kaldırmıştım scamle sadljksdf+1 Bende 23 DL Scam yemiştim o zamanlar Google Play açığı vardı çok dl aldım ben 2015-2020 5 senem gitti lanet oyun
5 senenin karşılığı ne kadar oldu hocam+1 Bende 23 DL Scam yemiştim o zamanlar Google Play açığı vardı çok dl aldım ben 2015-2020 5 senem gitti lanet oyun
5 sene art arda her gün oynarsan 10k bile kaldırırsın ne kadar oynadığına ve istediğine bağlı5 senenin karşılığı ne kadar oldu hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?