arkadaşlar öncelikle merhaba benim bi bilgisayarım var. İ3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40GHz / 8GB DDR3 (4gb+4gb ayrı ayrı birleşimi 8 olarak) RAM / İntel HD 4000 Graphics var daha da bir şey yok kuru işlemci ile oynuyorum. oynadığım oyun life is strange 2 ,oyun 2 gb ekran kartı istiyor ama HD 4000 paylaşım yapıyor ve yaklaşık 2 buçuk saat oynuyorum sonra kapanıyor buna bir çözüm arıyorum. Bir çok tavsiye geldi PCI-E ekran kartı veya bga ama benim ana kartımda zaten ekran kartı konulacak yer var ben PCI-E ile uğraşmak istemiyorum. " Bilgisayarımın marka model numarası : Grundig 12v-gnb1562a1i3 " bana bga makinesiyle takılan bir ekran kartı lazım mümkünse 2GB değilse 1gb da olur. yeter ki işlemcinin üzerinden görüntü yükü kalksın işlemci bana FPS için , ekran kartı bana görüntü için çalışsın. ama durun daha bitmedi! ekran kartı ile gelen bir sorun: ısınma problemi bana yeni bir soğutucu bakır bloğu lazım olacak bendeki sadece CPU (işlemci) için. bundan sonra bendeki ana kartın, ekran kartı güç gereksinimlerini karşılayıp karşılayamadığı. daha sonra takılacak ekran kartının ayak top sayısının uyması diğer bir deyişle pin uyuşması. ve son olarak bu ekran kartının temini nereden nasıl hangi firmadan bana bu konularda yardımcı olursanız iyi olur önceden söyleyeyim ekran kartını bellekleriyle (ekran kartının ramleriyle birlikte) satan bir yeri yönlendirirseniz iyi olur. sonradan çipe ram aramak zorunda kalmayayım. özet olarak bana ekran kartı çipi ve ramleriyle beraber , soğutucu bakırı ve bunu bga ile montaj yapacak güvenilir bir yer lazım yardımcı olursanız iyi olur.