Çözüldü GT 710'u anakarta takınca görüntü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, benim ekran kartım GT710. Ekran kartım çalışıyor ama anakarta takınca görüntü hiçbir şekilde gelmiyor fakat ekran kartını çıkartıp onboarda takınca görüntü geliyor. Anakart modelim BIOSTAR G41D3. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
pci-e slotunda sorun olabilir. Bir diğer ihtimal ekran kartı uyumluluğu ki uyumlu olması gerekiyor ekran kartının altın ucunu silgiyle bastırmadan silerek bidaha dener misin?
Bi anda gitti ekran çalışıyordu tekrar açınca bilgisayarı ekran gelmedi sonra yandı galiba dedim diğer bilgisayarıma taktım çalıştı ama biostar takınca çalışmıyor
Sildim geri taktım yine çalışmadı.
Dostum bendeki bozuk olan eski ekran kartını fırınlanmıştım arkadaş fırından çıkarıp bilgisayara taktı çalıştı ekran kartı
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
pci-e slotunda sorun olabilir. Bir diğer ihtimal ekran kartı uyumluluğu ki uyumlu olması gerekiyor ekran kartının altın ucunu silgiyle bastırmadan silerek bidaha dener misin?

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bi anda gitti ekran çalışıyordu tekrar açınca bilgisayarı ekran gelmedi sonra yandı galiba dedim diğer bilgisayarıma taktım çalıştı ama biostar takınca çalışmıyor
Sildim geri taktım yine çalışmadı.
Dostum bendeki bozuk olan eski ekran kartını fırınlanmıştım arkadaş fırından çıkarıp bilgisayara taktı çalıştı ekran kartı

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...