Onaylı Üye
Windows update otomatik olarak 32 bit son sürümü indirdi (Driver) Benim bilgisayarım 64 bit evetşuan kullandığın driverda 32 bit bilgisayarın 64 bit olduğuna emin misin ? aklıma başka bir şey gelmiyor
Denedim dostum yine olmadıilk önce format at sonra bütün driverleri kur bidaha lol yükle dene.
Dostum bütçem yok yeni ekran kartı alacak durumda değilim ve oyunlarda sürekli hata alıyorum oynuyamıyorum experience 466 yani son sürümü indirmeye çalıştı oda olmadı tavsiyen nedir?dostum nvidia experience uygulamasından güncelleme yaptığında şu şekilde
güncellemeyi yapmıyor ve hata veriyorsa beni iyi dinle
eğer hata bu şekilde ise gt730 ekran kartı sürücülerinden nvdia gt serisinden desteğini çekti
ve yeni güncelleme yaptığında bu şekilde hata alırsın ve yeni güncellemeyi pc'ye yüklemez dostum
nereden biliyorsun dersen gt 730 serisi olan bir arkadaşıma sürücünü güncellemeye çalıştığımda bu şekilde hata verdi belki 50 defa denedim ama kurmadı
biraz araştırma yaptıktan sonra nvdia'nın gt serisi ekran kartlarından yeni güncelleme paketlerini kaldırdığını öğrendik
peki çözümü yok mudostum nvidia experience uygulamasından güncelleme yaptığında şu şekilde
güncellemeyi yapmıyor ve hata veriyorsa beni iyi dinle
eğer hata bu şekilde ise gt730 ekran kartı sürücülerinden nvdia gt serisinden desteğini çekti
ve yeni güncelleme yaptığında bu şekilde hata alırsın ve yeni güncellemeyi pc'ye yüklemez dostum
nereden biliyorsun dersen gt 730 serisi olan bir arkadaşıma sürücünü güncellemeye çalıştığımda bu şekilde hata verdi belki 50 defa denedim ama kurmadı
biraz araştırma yaptıktan sonra nvdia'nın gt serisi ekran kartlarından yeni güncelleme paketlerini kaldırdığını öğrendik
çözümü ekran kartını değiştirmek driverlar desteklemiyor ekran kartınıpeki çözümü yok mu
Dostum nvidianın kendi sitesinden indiriyorum zatennvıdıanın resmi sitesinden driverinı indir başka yerlerden deil
EvetWindows 10 mu kullanıyorsun?
reis özele gelsen olur mu ben yeni msı gt 730 4 gb sipariş ettim kargoda yarın gelecek hiç iş görmez miçözümü ekran kartını değiştirmek driverlar desteklemiyor ekran kartını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?