Ben İnternetten 120 MB gta 4 indirdim İlk Önce İçinde tekrar 120 mb lik dosya çıktı Sonra Bir Dosya Daha Vardı Bu Dosyanın İçindeki Boyuta Baktığımda 14 234 532 yazıyordu Bu Gerçekmi Ve Şu Anda Rardan Çıkartıyorum Bu Çalışırmı?
indirirsin genelde crackli lazygirl veya razor gibi yerlerden indirirsen genelde düşük mbda indiriyosun package içinde package oluyor çok uzun sürmekte işlemci gücüne göre ama beklemekten başka çaren yok bunların genelde grafik ayarları da ya low oluyor ya da bir bokluklar çıkıyor sıkıştıra sıkıştıra o kadar mb a indirmişler işte
indirirsin genelde crackli lazygirl veya razor gibi yerlerden indirirsen genelde düşük mbda indiriyosun package içinde package oluyor çok uzun sürmekte işlemci gücüne göre ama beklemekten başka çaren yok bunların genelde grafik ayarları da ya low oluyor ya da bir bokluklar çıkıyor sıkıştıra sıkıştıra o kadar mb a indirmişler işte
bak şimdi mesele 14 mb gta5 indirdin ya aslında o gta 5i gerçek boyutunu indiriyor veya repack varsa kurulum zaten uzun sürüyor senin indirdigin sadece bir indirmek için bir araç