28 Ocak 2017 Yasaklandı #1 AgaTR A Uzman Üye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 279 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI [font=arial, helvetica, clean, sans-serif]GTA V PC save dosyasını kurmak için aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz gerekiyor.[/FONT] Belgelerim klasörünü açın Rockstar Games klasörünü açın GTA V klasörünü açın Profiles klasörünü açın Bu klasördeki 774C1548 adlı yahut başka bir addaki tek klasörü de açın Açılan klasöre zip dosyasının içinde bulunan dosyaları kopyalayın Klasörleri kapatın Oyun içerisindeki yükleme bölümünden load edin [font=arial, helvetica, clean, sans-serif]Herkese iyi oyunlar![/FONT] [font=arial, helvetica, clean, sans-serif] [/FONT] [font=arial, helvetica, clean, sans-serif] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT]
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]GTA V PC save dosyasını kurmak için aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz gerekiyor.[/FONT] Belgelerim klasörünü açın Rockstar Games klasörünü açın GTA V klasörünü açın Profiles klasörünü açın Bu klasördeki 774C1548 adlı yahut başka bir addaki tek klasörü de açın Açılan klasöre zip dosyasının içinde bulunan dosyaları kopyalayın Klasörleri kapatın Oyun içerisindeki yükleme bölümünden load edin [font=arial, helvetica, clean, sans-serif]Herkese iyi oyunlar![/FONT] [font=arial, helvetica, clean, sans-serif] [/FONT] [font=arial, helvetica, clean, sans-serif] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT]
28 Ocak 2017 #2 Lexa kwamanda Süper Üye Katılım 19 Eki 2016 Mesajlar 1,118 Çözümler 18 Tepki puanı 450 Ödüller 10 9 HİZMET YILI http://memoryhackers.org/konu-gta-5-bitirlmis-save.mh ilk ben paylaşmıştım!az bak bi konulara
28 Ocak 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 AgaTR A Uzman Üye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 279 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Kardeşim gÖRMEDİM Özür Dilerim
28 Ocak 2017 #4 Lexa kwamanda Süper Üye Katılım 19 Eki 2016 Mesajlar 1,118 Çözümler 18 Tepki puanı 450 Ödüller 10 9 HİZMET YILI BabyHackers123' Alıntı: Kardeşim gÖRMEDİM Özür Dilerim Genişletmek için tıklayın ... yo hayır ben özür dilerim kusura bakma sadece bir konu canın sağolsun
BabyHackers123' Alıntı: Kardeşim gÖRMEDİM Özür Dilerim Genişletmek için tıklayın ... yo hayır ben özür dilerim kusura bakma sadece bir konu canın sağolsun
29 Ocak 2017 Yasaklandı #5 Chronic C Efsane Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 1,048 Tepki puanı 6 Yaş 30 10 HİZMET YILI Varolan konu kilit.