Onaylı Üye
tamam sunduğum çözümlerden gta 5 için zaten
tamam sunduğum çözümlerden gta 5 için zaten
driver'lari guncellemeni tavsiye ederim![]()
reinstal gta
bende de bi ara oluyodu hiç bi şekilde bi hata vermeden kapanıyodu driverları güncelledikten sonra hiç bir sorun kalmadı
indirirken eksik dosya indirme ihtimali olmuş olabilir ek olarak driverların güncel olmaya bilir veya kısacası sistem kaldırmıyor olabilir
Bios güncellemelerini yap, ardından tüm sistem birleşenlerinin driverlarını tekrardan kur oyunu sil ve yeniden yükle çözüme ulaşacağından eminim aynı sorunu yaşadım
Mod vesaire kuruluysa kaldır ve repair at.
dostum open ıv programı ile mod yüklediysen modları kaldır oyun korsan mı yoksa orjinal oyun mu
bu tür sıkıntılar sadece korsan oyunda olur
daha detaylı bilgi verirmisin
dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı dene
tekrar belirteyim mod vs. yok sistem karşılıyor eskiden açılıyordu şu anda açılmıyor dosyalarda sıkıntı olma ihtimali yok baya kez sil yükle yaptım oyunu hiç bir mod da yok driverları güncellemeyi deniyeceğim şimdi olup olmadığını söylerim yaptıktan sonraMod yüklediysen modları sil öyle dene olmazsa bilgisayarında bir problem vardır
Son çözüm format galiba bide ramlerin doğru takıldığına baktekrar belirteyim mod vs. yok sistem karşılıyor eskiden açılıyordu şu anda açılmıyor dosyalarda sıkıntı olma ihtimali yok baya kez sil yükle yaptım oyunu hiç bir mod da yok driverları güncellemeyi deniyeceğim şimdi olup olmadığını söylerim yaptıktan sonra
ramlerde sıkıntı yok kaç kez format attım zaten hwid ban kaldırmaya çalışıyordum valoranttaSon çözüm format galiba bide ramlerin doğru takıldığına bak