Seçkin Üye
Ben yaptığımda oyun çöküyo bazen görüntü git gel oluyo sebebini biliyomusunuz?Dediğin olay sadece FiveM de oluyor diye biliyorum dostum, onun dışında OpenIV kullanabilirsin.
Gezen Oyuncu diye bir kanal var normal real life videoları çekiyor, hocam çocuklar için denk geldim öylesine etrafta botlarde ferrari bugatti falan, vardı. böyle kuruncada zevki çıkmıyor arabaları göremiyorsun, sadece galeride görüyorsun o sıkıntı.Dediğin olay sadece FiveM de oluyor diye biliyorum dostum, onun dışında OpenIV kullanabilirsin.
Sen neyi yaptığında oyun çöküyor? Eğer yama yaptığında oyun çöküyorsa yanlış yapıyorsundur.Ben yaptığımda oyun çöküyo bazen görüntü git gel oluyo sebebini biliyomusunuz?
Yama yaptığımda bire bir uyguluyorum ama videolarıSen neyi yaptığında oyun çöküyor? Eğer yama yaptığında oyun çöküyorsa yanlış yapıyorsundur.
Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.Yama yaptığımda bire bir uyguluyorum ama videoları
Bide öyle deneyeyimOyun dosyalarını doğrulamayı dene.
Hocam peki addon arabaları galeriye koysam, botlar vs. alıyormu?Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
Galeriye koyarsan bilmiyorum istersen bir dene, kendi garajından bahsediyorsan NPClerin alacağını sanmıyorum.Hocam peki addon arabaları galeriye koysam, botlar vs. alıyormu?
Bikeresinde koymayı denemiştim yapamıştım şimdi herşeyi, tam deneyeceğim inşallah olur.Galeriye koyarsan bilmiyorum istersen bir dene, kendi garajından bahsediyorsan NPClerin alacağını sanmıyorum.
Sistemin Desteklemiyor Yada YANLIŞ Adımlar Kullanıyosan Ondanda KaynaklanabilirBen yaptığımda oyun çöküyo bazen görüntü git gel oluyo sebebini biliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?