driverlardan değil maalesef hepsi güncel her zaman güncel tutuyorum, AMD ayarlarında oyun otomatik ekliydi oradan giriş yapmayı denedim fakat yine olmadı.aygıt yöneticisine baktın mı harici ekran kartının ismi yazıyor mu diye driver güncel olmayabilir
Epic Games ile alakalı bir durum değil sanırım.o sorun sanırım epic gamesten kaynaklı. onu ticket atman gerekebilir
onuda denedim bilgisayarım oyuna girmeye bile izin vermiyor.ayarları yükselt pc bi zorlansın belki kart devreye girer
internette bir kaç çözüm var fakat maalesef yararlı değil araştırma yaptım.kart cakısıyordur onun cözüümü internette wardır
kankam laptop üzerinden oynuyorum bilmen gerekir ki ekran kartı değişmiyor.senın ekran kartı gitmiş degiştirmen gerekiyor
peki tekrar ayarları düşürdüğüm zaman eski Dahili ekran kartına mı dönüyorAyarlari hepsini sonla o zorlandimi devre disi kalıp öbürü aciliyor
onu denemedim AMD için sanırım yüksek performans a alabileceğim bir program bulunuyormuşekran kartı yöneticisinden değiştirmeyi denedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?