gta 5 hile varmı bu sitede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eger hile yapıcaksanız çok belli etmeyin ban yedimmi çok kötü. Acımıyorlar 10 yıl ban atıyorlar direk
Post automatically merged:

Online için mi normal story için mi?
Story mod için hile var ama eski sürümü ise onlinede kullanamazsın ama yeni sürüm hilelerde önce story moda girip hileyi etkinleştirirsin sonra onlineye girip para hilesi araba hilesi gibi şeyler yapabilirsin yani kısaca yeni sürüm hileler story mod yada online mod farketmiyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hocam haklı olabilirsiniz sonuçta daha önceden ödeme yoluyla alanlar var şahsen kendimde epic gamesten ücretsiz aldım fakat oynamıyorum. indirim sınırlı sürede olduğu için böyle birşey yapmayabilirler ama bazı konularda görmüştüm ki serverlerde oyuncu azlığı varmııs belki bu indirimden sonra online sayısı artar

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam haklı olabilirsiniz sonuçta daha önceden ödeme yoluyla alanlar var şahsen kendimde epic gamesten ücretsiz aldım fakat oynamıyorum. indirim sınırlı sürede olduğu için böyle birşey yapmayabilirler ama bazı konularda görmüştüm ki serverlerde oyuncu azlığı varmııs belki bu indirimden sonra online sayısı artar
Dostum ben 2 yıl once oyunu aldım büyük bir hevesle onlineye girmeye korkuyorum 1 kere girdim adamın leveli 1 hileyle bizi patlatıyor yanımızda olmadan falan o derece tadı kaçtı o yüzden fivem candır. :D

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile tabiki var seckin uyu olup bunu gormenende ayri bi uzucu durum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
take a look at the hackes you have, but if I'm not mistaken there are

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yes Bro.. they have GTA 5 cheats... You can use It... if you want

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...