Açıyosa onada rağzıyım simdi 94 gb boş yere indirmeyim zaten internetin hızı leş bi 3 4 gün sürerAcar kardeşim büyük ihtimale ama yağmur yağdığında arabalar patladığında oyun donar fps drop ları yersin benim pc de 12 senelikti öyle durumlarla karşı karşıya kalıyordum.
Açar ama yani indirme derim ben boşuna internetinde hız kaybı yaşarsın çok kasar keyif alamasın.Açıyosa onada rağzıyım simdi 94 gb boş yere indirmeyim zaten internetin hızı leş bi 3 4 gün sürer
Kanka daha ne kadar hız kaybı yaşayabilirim acaba zaten Allaha emanet internetAçar ama yani indirme derim ben boşuna internetinde hız kaybı yaşarsın çok kasar keyif alamasın.
denicez artık şansımıza ne çıkarsakardeşim minumum da anca belki kasar bile belli olmaz dene ginede şansını
denicez artık şansımıza ne çıkarsakardeşim minumum da anca belki kasar bile belli olmaz dene ginede şansını
Denicez kanka artık bakalımdüşük ayarlarda 50 fps alırsın gibi geliyor google da can you run it diye arama yapıp çıkan sitelerden test edebilirsin
Low Specs Experience bunun amacı oyunlarda grafik düşürüp fps artırmasımıreis low ayarlarda dedikleri gibi oynarsın ama fps istiyorsan Low Specs Experience indirip kur grafikler ötüleşir ama iyi fps alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?