GTA 5 Sürekli offline moda atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan uzun süre oldu gta 5 sürekli offline moda atıyor epicten giriyorum launcher ve social clubu silip yükledim ne webden social cluba giriyorum ne de launcherden araştırdıklarımı yaptım onlarda işe yaramadı tickette açamıyorum
dns ayarladım modemi resetledim social club dosyasını sildim ağ driverini yeniden başlattım çok şey yaptım ama sürekli code 134 hatası veriyor internettende giremiyorum ulaşılmıyor hiçbir şekilde nasıl çözerim yeniden yüklemek istemiyorum artık hiç yapamazsam ***** atmayı düşünüyorum maalesef

edit: yeniden merhaba arkadaşlar yasadışı yollara başvurmak zorunda kaldım rahatça girebiliyorum yardım etme çabanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, saygılar.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
öyle dene olmasa kanka olmadı son care demiştim windowsu sıfırla ondan da yapıyor ola bilir ben son care olarak windowsu sıfırlamıştım olmuştu eğer olmasa muhtelemen rockstarın sunucularında bi sorun var türk telekom int markan hangisi ise bağlantı sağlamıyodur seni de gayet iyi anlıyorum kanka bu sorunu yaşadım gün herşeyi yapmıştım olmamıştı gidip bilgisayarı kıracaktım dedim bi süre bekliyim bekledim düzeldi ya sunucu hatası kanka ya da windowsunda bi sorun var ya da internetin
hani sorun o değil önceden giriyodu niye bi anda böyle oldu sıkıntı bu ki bende anlayamadım galiba silip geri yüklicem

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hani sorun o değil önceden giriyodu niye bi anda böyle oldu sıkıntı bu ki bende anlayamadım galiba silip geri yüklicem
işte kanka ben de böyle oldu bi anda giriyordum geri yükledim girmez oldu dedim win sıfırliyim sıfırlayınca düzeldi anlamadım olmadı gta 5 silip tekrar yükle kanka düzelmese windows sıfırla cok değişik bi sorun

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
işte kanka ben de böyle oldu bi anda giriyordum geri yükledim girmez oldu dedim win sıfırliyim sıfırlayınca düzeldi anlamadım olmadı gta 5 silip tekrar yükle kanka düzelmese windows sıfırla cok değişik bi sorun
tamam kanki dediğin gibi yaparım

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan uzun süre oldu gta 5 sürekli offline moda atıyor epicten giriyorum launcher ve social clubu silip yükledim ne webden social cluba giriyorum ne de launcherden araştırdıklarımı yaptım onlarda işe yaramadı tickette açamıyorum
dns ayarladım modemi resetledim social club dosyasını sildim ağ driverini yeniden başlattım çok şey yaptım ama sürekli code 134 hatası veriyor internettende giremiyorum ulaşılmıyor hiçbir şekilde nasıl çözerim yeniden yüklemek istemiyorum artık hiç yapamazsam ***** atmayı düşünüyorum maalesef
rsthosts ile hosts dosyanı sıfırla ve %100 save dosyası indir açılır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Story moda girince tak diye atıyorsa bunu izleyebilirsin yardmı dokunmuştu bana

**İlk olarak gittim belgelerime girip Rockstar klasörünü sildim daha sonra yeniden oyuna girdim fakat bu sefer karşıma gelen seçenekten bulut kaydını devre dışı bıraktım.**
bunu deneyebilirsin düzelir yüksek ihtimal

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
rsthosts ile hosts dosyanı sıfırla ve %100 save dosyası indir açılır
Sıfırlamayı denedim yine işe yaramadı.
Ban yemişsindir kardeşim. Social Club'a gir ve kontrol et.
dostum giremediğimi dile getirdim.
Story moda girince tak diye atıyorsa bunu izleyebilirsin yardmı dokunmuştu bana

**İlk olarak gittim belgelerime girip Rockstar klasörünü sildim daha sonra yeniden oyuna girdim fakat bu sefer karşıma gelen seçenekten bulut kaydını devre dışı bıraktım.**
bunu deneyebilirsin düzelir yüksek ihtimal
story moda girmeyi bırak oyuna girmiyor ama genede denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...