2 3 hesap ne geregi var ki amaAynen ücretsiz suan icin 21 ine kadar. cogu kisi 2 3 hesap yapıcaktır illaki
Süresiz hocam.Suresiz olarak sahip olunacağına emin misin? Sadece 7 günlük sahip olunacak diye biliyorum?
bende bi kac kez düsündümde. bu herkes e süpriz oldu2 3 hesap ne geregi var ki ama
Post automatically merged:
bileydik steamden 150 tl ye almazdık be
girebilsek ekliyeceğiz ama giremiyoruzkiGizemli Oyun saatinde GTA 5'in geleceğiyle ilgili çok haber çıkmıştı. Çoğumuz inanmasak da GTA 5 Premium Edition 21 Mayıs'a kadar ücretsiz. 21 Mayıs'a kadar kütüphanenize eklediğiniz takdirde oyun ücretsiz ve süresiz olarak sizin olacak. Fırsatı kaçırmayın.
İnternetten Epic Games Launcher'i indirip, mağazadan ücretsiz kütüphaneye ekleyin.
aga şuan indiriyorum online oynanıyormuGizemli Oyun saatinde GTA 5'in geleceğiyle ilgili çok haber çıkmıştı. Çoğumuz inanmasak da GTA 5 Premium Edition 21 Mayıs'a kadar ücretsiz. 21 Mayıs'a kadar kütüphanenize eklediğiniz takdirde oyun ücretsiz ve süresiz olarak sizin olacak. Fırsatı kaçırmayın.
İnternetten Epic Games Launcher'i indirip, mağazadan ücretsiz kütüphaneye ekleyin.
beleş oılunca güzel duygu keşke anlayabilsenYıllardır GTA V sahibiyim hem ps de hem de pc deabartılacak bi şey olduğunu düşünmüyorum.
Orası ayrı konu beleş mezar bulsan girbeleş oılunca güzel duygu keşke anlayabilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?