CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
pc yi tekrar kapatıp açmanı öneririm. benzer sorunla karşılaşmıştımepic gamesten gta 5 indirdim bilgisayarda yer kaplamaması içinde taşınabilir hard diske indirdim. Hard diski çıkarıp taktığımda epic games kütüphanesindende silindi. yardımcı olabilecekler iletişime geçerse sevinirim
mesaj kasçaklar dışarı
denedim ama olmadı epic games destektede öyle diyor o yüzden foruma yazdımpc yi tekrar kapatıp açmanı öneririm. benzer sorunla karşılaşmıştım
epic gamesin ücretsiz kampanyasından indirdin sanırımdenedim ama olmadı epic games destektede öyle diyor o yüzden foruma yazdım
anlamadımepic games ı gta 5 in olduğu dosya konumuna ta sonra doğrulama yap
steam desteğe bildir bende de aynısı pupgy de olmuştum sorunumu o şekilde çözdümepic gamesten gta 5 indirdim bilgisayarda yer kaplamaması içinde taşınabilir hard diske indirdim. Hard diski çıkarıp taktığımda epic games kütüphanesindende silindi. yardımcı olabilecekler iletişime geçerse sevinirim
mesaj kasçaklar dışarı
yazdıklarımı doğru okumanı öneririmsteam desteğe bildir bende de aynısı pupgy de olmuştum sorunumu o şekilde çözdüm
aynen kardeşimmmmmmmmE *** gates tüm satılan gt 5 leri geri aldı
oyunu büyük ihtimalle oynamadın benımde başıma geldi tekrar indirmek zorunda kaldım :/epic gamesten gta 5 indirdim bilgisayarda yer kaplamaması içinde taşınabilir hard diske indirdim. Hard diski çıkarıp taktığımda epic games kütüphanesindende silindi. yardımcı olabilecekler iletişime geçerse sevinirim
mesaj kasçaklar dışarı
süresi geçti epic gamesta 23 mayısa kadar ücretsizdi sanırım ama kontrol edebılırsıngta 5 ucresızmı oldu nasıl alıcam acıll cewap yazın bende alcam nasıl alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?