GTA 6'nın çıkmasını heyecan içinde bekliyoruz.
Ancak bugün açıklansa bile oyunun çıkması 2-3 seneyi bulacak.
Gta 5'ten sıkılmaya mı başladınız?
Sizlere hazırladığım Gta 5'e benzeyen oyunlar adlı listemi görelim mi?
İyi Oyunlar!
Red Dead Redemption 2 (PC, PS4, Xbox One, PS5, XSX)
Just Cause 4 (PC, PS4, Xbox One)
Yakuza 0 (PC, PS4)
Mafia 3 (PC, PS4, Xbox One)
Watch Dogs 2 (PS4, Xbox, PC)
Far Cry 5 (PS4, XB1, PC)
L.A. Noire (PS4, XB1, X360, PC)
Listemizin sonuna geldik.
Peki siz hangi oyunları oynadınız?
konudan nasiplenmeye geldim gta v tarzi oyunlar genelde eski tarz oyunlar oldugu icin gta kadar tat vermiyor cyberpunk bir benzeri. sadece acik alanda ozgur olayim dersen isler degisir yuzlerce ornegi var ama acik ara en iyi acik dunya oyunu skyrimdir
Arkadaşlar just cause 4'ü kesinlikle önermem. Optimizasyon çöp, + o paraya değmez. Onun yerine just cause 3'ü indirimli bir şekilde yaklaşık olarak 10.00₺'ye elde edebilirsiniz o civarlarda bir fiyatı olması lazımdı tam hatırlamıyorum.
Arkadaşlar just cause 4'ü kesinlikle önermem. Optimizasyon çöp, + o paraya değmez. Onun yerine just cause 3'ü indirimli bir şekilde yaklaşık olarak 10.00₺'ye elde edebilirsiniz o civarlarda bir fiyatı olması lazımdı tam hatırlamıyorum.
Kim ne derse desin benim için rdr 2 vazgeçilmezdir mafia 3 gibi rezil bir seneryoyaysa sahip oyun görmedim grafik harika ama oyun çöp just casuede aynı
Almak isteyen için güzel olabilir ama grafik olarak oyun içi optime yok
Far cry 5 içinde sağlam en az 6-8 gb arası bir ekran kartı gerekli rdr 2 yi bile ekran kartını oc yapmıyorum oyuna göre yinede tazeleme oranı çok güzel