GTA 5'e girdiğimde rockstar games yazısında oyun donuyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Epic gamesden alığım gta 5 e girdiğimde bi siyah rockstar games yüklenme ekranı geliyor donuyor orda bir yöntem gördüm ama çalışmadı yöntemde belgeler alanına gidip rockstarı silip yüklüyodu ancak bende olmadı ne yapacam yardımcı olurmusunuz

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yakın bir zaman da ekran kartını güncellediysen ise ekran kartı yazılımını sil ve eski ekran kartı yazılımını tekrar kur oyunlarda ki fps problemini ve aldığın hatayı çözecektir.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yakın bir zaman da ekran kartını güncellediysen ise ekran kartı yazılımını sil ve eski ekran kartı yazılımını tekrar kur oyunlarda ki fps problemini ve aldığın hatayı çözecektir.
normalde bi program kullanmıyodum ekran kartıyla ilgili hiç güncellediğimi hatırlamıyorum ekran kartımı birden oldu
Post automatically merged:

güncelledim ama fps sorunu aynı ve hala donuyo rockstar ekranında

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ekran kartında sıkıntı olabılır ekran kartı ne kullanıyosun yada kaç senedır bendede donuyor değiştırdım 1660 game aldım

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
What GPU are you using? If you are using an nvidia card try making sure it uses your GPU. To do this use the nvidia control panel, manage 3d settings. Give us more details and we might be able to help more.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...