MiroslavStoch' Alıntı:Sağol Bilgilendim
YTEragonWTF' Alıntı:çok güzelmiş knk be çıksın alırız inşallah .....
randomss34' Alıntı:Gta 6 mi dedi kurulmadımı
LiveBrushTT' Alıntı:YTEragonWTF' Alıntı:çok güzelmiş knk be çıksın alırız inşallah .....
Allırız tabii ama *****
Emir74' Alıntı:Youtubeden koyduğun videoyu bile izlemiştim yani biliyoz
O mod değil mi biliyoruz her şeyi söylemek lazım değil.Bazen parçaları kendin tamamlarsın.Yapboz parçaları gibi düşün.LiveBrushTT' Alıntı:Emir74' Alıntı:Youtubeden koyduğun videoyu bile izlemiştim yani biliyoz
O video gta 6 değil gta 5 o video da anlatılmak istenen RockStars Game'nin Gta serisinin konusu araba çalmak olduğu için
gta 6 da bu konuya denilicek ve arabaları olabildiği kadar gerçekci yapacaklar
Emir74' Alıntı:O mod değil mi biliyoruz her şeyi söylemek lazım değil.Bazen parçaları kendin tamamlarsın.Yapboz parçaları gibi düşün.LiveBrushTT' Alıntı:O video gta 6 değil gta 5 o video da anlatılmak istenen RockStars Game'nin Gta serisinin konusu araba çalmak olduğu için
gta 6 da bu konuya denilicek ve arabaları olabildiği kadar gerçekci yapacaklar
WALLSHOUT6' Alıntı:ALINTI yapmışsın http://www.tamindir.com/gta-6-cikis-tarihi-ve-nerede-gececegi-sizdirildi_h-18263/ ne gerek vardı alıntıya REPORT
istersen youtubeden geçmişi ss atabilirim.LiveBrushTT' Alıntı:Emir74' Alıntı:O mod değil mi biliyoruz her şeyi söylemek lazım değil.Bazen parçaları kendin tamamlarsın.Yapboz parçaları gibi düşün.
tamam biliyormuş gibi yapaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?