Ultra Üye
anlık sistem gereksinimlerinde rtx 4000 görünce bizlerin sıfad ne olcak acaba 
o değilde 400 600 arası GB tahmin ediyorum ben siz?
daha da uzatmasınlar bi zahmetinşallah süreyi uzatmazlarda böyle kalır artık bişeyler netleşmeli çünkü oyunun yapımcı söylenmiyorki millet gta 5 bırakmasasın satışlar düşmesin diye yapımcıda akıllılık yapıyor![]()
600gb olması imkansız bilgisayar kullanıcılarının çoğu maksimum 1TB Hardiske sahip muhtemelen 200gb falan olur benceanlık sistem gereksinimlerinde rtx 4000 görünce bizlerin sıfad ne olcak acaba
oh be sonunda ya kaç yıl oldu bekliyeli
GTA 6 sonunda geliyor!
Son zamanlarda Rockstar Games, uzunca zamandır beklenen oyunu GTA 6 için sızıntılar çıkarmaya başladı. Bir çok oyuncu bunu, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla bağdaştırırken, bugün itibariyle GTA 6 çıkış tarihi de belli oldu.
Son sızıntılarda, Rockstar Games ekibinin GTA 6 için 2014'ten beri çalıştığı ve en büyük kaynaklarını bunun için harcadıkları yazıyor. Bahsedilen para ise 600 milyon dolar!
GTA 6'nın bu yılın son çeyreğinde kadar tanıtılacağı söyleniyor, çıkış tarihi ise 2024'ün son çeyreği olacak.
GTA 6 haritası, tüm GTA oyunlarının haritasından büyük olacak!
GTA 6'nın haritası, tam tamına GTA 5 haritasının 5 katı büyüklüğünde olacak, hem de tüm GTA oyunlarının haritalarının toplamından büyük!
GTA 6'nın hikaye süresi en az 75 saat olacak. GTA 5'i düşünecek olursak neredeyse 3 katı büyüklüğünde bir hikaye süresi bulunuyor. Biliyorsunuz ki, GTA 5'in hikayesi 30 saat kadar sürmekte.
Hatta, bir çok iddiaya göre GTA 6'nın hikayesi 500-600 saat olacak deniyor. Bu kadar olmasa da, yan görevler ve olaylarla 75 saatin 4-5 katına çıkacağını varsayabiliriz.
Bunlara ek olarak, GTA 6'da 3 farklı karakteri yöneteceğiz. Ayrıca karakterlerden birinin kadın olacağı belirtiliyor.
Tabii henüz oyunun son hali ile karşılaşmadık. Dolayısıyla paylaşılan bu sızıntıların çıkacak halinden çok büyük olmayacak şekilde saptığını görmemiz mümkün.
Ekli dosyayı görüntüle 77060
oynayabilecekmiyiz hocam bide o var2024 sonu ne lan kaç yıldır bekliyoz yetti valla şirketi basacak millet az kaldı
ona bakılırsa şuanda bile avrupa bizi kıskanıyorya sen topla pcni2024 ün son çeyreği yani 2025 bu durumda 2023te süper güç olacağımızı varsayarsak gta6 oynayacak pc yi toplamamız ya da satın almamız mümkün olabilir umarım çıktığında oynayacak bi pc miz olur
2024 fazlaymış ya bayadır bekliyoz inş yine ertelenmez
GTA 6 sonunda geliyor!
Son zamanlarda Rockstar Games, uzunca zamandır beklenen oyunu GTA 6 için sızıntılar çıkarmaya başladı. Bir çok oyuncu bunu, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla bağdaştırırken, bugün itibariyle GTA 6 çıkış tarihi de belli oldu.
Son sızıntılarda, Rockstar Games ekibinin GTA 6 için 2014'ten beri çalıştığı ve en büyük kaynaklarını bunun için harcadıkları yazıyor. Bahsedilen para ise 600 milyon dolar!
GTA 6'nın bu yılın son çeyreğinde kadar tanıtılacağı söyleniyor, çıkış tarihi ise 2024'ün son çeyreği olacak.
GTA 6 haritası, tüm GTA oyunlarının haritasından büyük olacak!
GTA 6'nın haritası, tam tamına GTA 5 haritasının 5 katı büyüklüğünde olacak, hem de tüm GTA oyunlarının haritalarının toplamından büyük!
GTA 6'nın hikaye süresi en az 75 saat olacak. GTA 5'i düşünecek olursak neredeyse 3 katı büyüklüğünde bir hikaye süresi bulunuyor. Biliyorsunuz ki, GTA 5'in hikayesi 30 saat kadar sürmekte.
Hatta, bir çok iddiaya göre GTA 6'nın hikayesi 500-600 saat olacak deniyor. Bu kadar olmasa da, yan görevler ve olaylarla 75 saatin 4-5 katına çıkacağını varsayabiliriz.
Bunlara ek olarak, GTA 6'da 3 farklı karakteri yöneteceğiz. Ayrıca karakterlerden birinin kadın olacağı belirtiliyor.
Tabii henüz oyunun son hali ile karşılaşmadık. Dolayısıyla paylaşılan bu sızıntıların çıkacak halinden çok büyük olmayacak şekilde saptığını görmemiz mümkün.
Ekli dosyayı görüntüle 77060
bencedeBence fake
hocam şimdi sadece avrupa kıskanıyor o zaman tüm dünya kıskanacak ve dolar 75 kuruş falan olacak ben inanıyorumona bakılırsa şuanda bile avrupa bizi kıskanıyorya sen topla pcni![]()