Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
anlık sistem gereksinimlerinde rtx 4000 görünce bizlerin sıfad ne olcak acaba :D

o değilde 400 600 arası GB tahmin ediyorum ben siz?

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
inşallah süreyi uzatmazlarda böyle kalır artık bişeyler netleşmeli çünkü oyunun yapımcı söylenmiyorki millet gta 5 bırakmasasın satışlar düşmesin diye yapımcıda akıllılık yapıyor :D
daha da uzatmasınlar bi zahmet

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
anlık sistem gereksinimlerinde rtx 4000 görünce bizlerin sıfad ne olcak acaba :D

o değilde 400 600 arası GB tahmin ediyorum ben siz?
600gb olması imkansız bilgisayar kullanıcılarının çoğu maksimum 1TB Hardiske sahip muhtemelen 200gb falan olur bence

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kolay ve anlaşılır bir şekilde anlatmışsınız ellerinize sağlık hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yine erteliycekler muhtemelen boşuna heveslenmiyelim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
oyunu indirmek için pc kaç gün açık kalacak acaba :D:D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Daha 2 sene var ama beklemek daha iyi yoksa bir cyperpunk vakasi olmasin. Ama resimlerden gozuktugu gibi bomba bir oyun geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
OOh be sonunda çıkıyor gta sevenler muradına erdi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
:yazı:

GTA 6 sonunda geliyor!

Son zamanlarda
Rockstar Games, uzunca zamandır beklenen oyunu GTA 6 için sızıntılar çıkarmaya başladı. Bir çok oyuncu bunu, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla bağdaştırırken, bugün itibariyle GTA 6 çıkış tarihi de belli oldu.

Son sızıntılarda,
Rockstar Games ekibinin GTA 6 için 2014'ten beri çalıştığı ve en büyük kaynaklarını bunun için harcadıkları yazıyor. Bahsedilen para ise 600 milyon dolar!
GTA 6'nın bu yılın son çeyreğinde kadar tanıtılacağı söyleniyor, çıkış tarihi ise 2024'ün son çeyreği olacak.

GTA 6 haritası, tüm GTA oyunlarının haritasından büyük olacak!

GTA 6'nın haritası, tam tamına GTA 5 haritasının 5 katı büyüklüğünde olacak, hem de tüm GTA oyunlarının haritalarının toplamından büyük!

GTA 6'nın hikaye süresi en az 75 saat olacak. GTA 5'i düşünecek olursak neredeyse 3 katı büyüklüğünde bir hikaye süresi bulunuyor. Biliyorsunuz ki, GTA 5'in hikayesi 30 saat kadar sürmekte.
Hatta, bir çok iddiaya göre
GTA 6'nın hikayesi 500-600 saat olacak deniyor. Bu kadar olmasa da, yan görevler ve olaylarla 75 saatin 4-5 katına çıkacağını varsayabiliriz.

Bunlara ek olarak,
GTA 6'da 3 farklı karakteri yöneteceğiz. Ayrıca karakterlerden birinin kadın olacağı belirtiliyor.
Tabii henüz oyunun son hali ile karşılaşmadık. Dolayısıyla paylaşılan bu sızıntıların çıkacak halinden çok büyük olmayacak şekilde saptığını görmemiz mümkün.

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 77060
oh be sonunda ya kaç yıl oldu bekliyeli

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
2024 ün son çeyreği yani 2025 bu durumda 2023te süper güç olacağımızı varsayarsak gta6 oynayacak pc yi toplamamız ya da satın almamız mümkün olabilir umarım çıktığında oynayacak bi pc miz olur
ona bakılırsa şuanda bile avrupa bizi kıskanıyorya sen topla pcni :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
:yazı:

GTA 6 sonunda geliyor!

Son zamanlarda
Rockstar Games, uzunca zamandır beklenen oyunu GTA 6 için sızıntılar çıkarmaya başladı. Bir çok oyuncu bunu, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla bağdaştırırken, bugün itibariyle GTA 6 çıkış tarihi de belli oldu.

Son sızıntılarda,
Rockstar Games ekibinin GTA 6 için 2014'ten beri çalıştığı ve en büyük kaynaklarını bunun için harcadıkları yazıyor. Bahsedilen para ise 600 milyon dolar!
GTA 6'nın bu yılın son çeyreğinde kadar tanıtılacağı söyleniyor, çıkış tarihi ise 2024'ün son çeyreği olacak.

GTA 6 haritası, tüm GTA oyunlarının haritasından büyük olacak!

GTA 6'nın haritası, tam tamına GTA 5 haritasının 5 katı büyüklüğünde olacak, hem de tüm GTA oyunlarının haritalarının toplamından büyük!

GTA 6'nın hikaye süresi en az 75 saat olacak. GTA 5'i düşünecek olursak neredeyse 3 katı büyüklüğünde bir hikaye süresi bulunuyor. Biliyorsunuz ki, GTA 5'in hikayesi 30 saat kadar sürmekte.
Hatta, bir çok iddiaya göre
GTA 6'nın hikayesi 500-600 saat olacak deniyor. Bu kadar olmasa da, yan görevler ve olaylarla 75 saatin 4-5 katına çıkacağını varsayabiliriz.

Bunlara ek olarak,
GTA 6'da 3 farklı karakteri yöneteceğiz. Ayrıca karakterlerden birinin kadın olacağı belirtiliyor.
Tabii henüz oyunun son hali ile karşılaşmadık. Dolayısıyla paylaşılan bu sızıntıların çıkacak halinden çok büyük olmayacak şekilde saptığını görmemiz mümkün.

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 77060
2024 fazlaymış ya bayadır bekliyoz inş yine ertelenmez
Post automatically merged:

bencede

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iyi bir sisteme sahip olmadıgım için tabii alıp oynayamcam yıne ama en azından oynayanları izliyoruz o bile keyifli <3

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
evet cok heyecanlıyım bir gta sever olarak gta 6 nın gelmesını cok istiyorum
Post automatically merged:

acaba gercekmi emın olamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...