Üye
Aynen kanka doğru diyorsunevet konsollara önce gelecek ama pc içinde çok gecikeceklerini zannetmiyorum. konsollara çıktıktan sonra en geç 1 sene içinde pc ye de gelir diye tahmin ediyorum.
Kanka bilgisayar için değildir o PS4 ps5 içindir muhtemelenRockstar açıklama yaptı 2025 son aylarında veya 2026'da çıkış yapıcak
Aynen kanka katılıyorum sana.Gta tüm yatırımlarını ps xbox doğrultusunda yapıyor
2025 açıklaması onlar için. Gta 5 de 1 sene sonra steam a gelmişti gene aynı olur muhtemelen
Kanka bilgisayar oynamak daha keyifli bencesırf önceden oynamak için konsola para biriktiriyorum
Aynen kanka katılıyorum sanakonsola 2025 ama pc için daha geç çıkacagını tahmin edioyrum
Yok be manka 2025 ps5 için 2026.2027 en geç bilgisayar çıkar gibi3-4 yil icerisinde steame gelir
Bilerek bilgisayar önce çıkartıyorlar olabilir oyunun bütün hatalarını kapatmak için önce PS4.5 lere çıkartıyorlar 1 yada en geç 2 yıl sonra bilgisayar çıkartıyorlar hataları bulup kapatmak için sanirimPc'de yapılan oyunun ilk önce konsola çıkması kadar saçma Bi olay yok be 2026 gibi pc gelir ama ne tür sistemler kaldırır bilinmez
Kanka en düşük 2060 serisi olması gerekebilir bence daha alt seviye kartlar çok zorlanabilirgeta 6 yı oynamakıcın ekran kartının ne kadar olması gewrekıyor
En düşük 80 ile 120 dolar arası olabilir Steam dollar olduğu için diyorum bizim TL ile hesap edersek 5 bin TL en düşük fiyat olabilirgta 6 kaç para olur
Yok be kanka tarih verdiler de 2025 ama.ps5 için sanirimertelenir her türlü
Kanka ps5 ler için 2025 bilgisayar için en geç 2027 bulur gibi2025 yıl sonuna doğru bence gelicek
2060 kaldırmaz bence 3060 bile 60 fps anca oynatır diye düşünüyorumKanka en düşük 2060 serisi olması gerekebilir bence daha alt seviye kartlar çok zorlanabilir
En düşük 80 ile 120 dolar arası olabilir Steam dollar olduğu için diyorum bizim TL ile hesap edersek 5 bin TL en düşük fiyat olabilir
Yok be kanka tarih verdiler de 2025 ama.ps5 için sanirim
Kanka 2025 PS4 ps5 için çıkabilir bilgisayar gelmesi 2027 e kadar gidebilir2025 - 2026 arası diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?