Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
:resim:

104975_640.jpg

:yazı:

Herkesin seve seve oynadığı Rockstar Games'in en iyi yapımlarından biri olan Grand Theft Auto'nun çıkması muhtemel yeni oyununun İstanbul'da geçeceği söylentisi yayılmaya devam ediyor.

Öncelikle bu söylenti Ekşi Sözlük'te Jacob Steinberg ismindeki bir üyenin iddiası olduğunu belirtelim. Şu anlık bu konu hakkında gözle tutulur bir kanıt veya resmi açıklama yok. Jacob Steinberg adlı üye GTA 6'nın İstanbul'da olacağını kesin olarak nitelendiriyor ve Rockstar yetkililerinin İstanbul'u gözlemeye geldiğini söylüyor. Kaynak olarak da kuzenini gösteriyor.

Şunu söylemek lazım ki Grand Theft Auto 6'nın geliştirilmeye devam edildiğini tahmin edebiliriz. Hatta uzun yıllarca bu eylemin gerçekleştiğini varsayarsak GTA 6'nın haritası çoktan belli olmuştur da diyebiliriz. Eğer gerçek olursa ne kadar iyi veya ne kadar kötü olur orası ayrı. Ben bu konun tamamen şaçmalık olduğunu düşünüyorum ve bu durumun olması bana imkansız gibi geliyor.​

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İstanbul'da geçeceğini sanmıyorum ama yinede orada geçerse güzel olabilir bence.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Pek sanmıyorum bu oyunu çıkartmaları çok zor npc lere vurunca 50 kişi başımıza çullanmaları lazım en basit örnekle mesela oyuna melee weapon olarak sandalye ve sandalye bacağı eklenmeli mesela daha çok detay var hiç sanmıyorum ayrıca istanbul çok kalabalık ve girintili çıkıntılı bir şehir araba sürmenin imkansız olacağınıda eklemem gerekli ya trafiği azaltırlar yada bu oyunu yapmazlar trafikten araba sürülemeyen gta mı olur xd

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Gta amerikan sistemini ve toplumunu eleştiriyor istanbulda geçmesi pek olası değil.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Pek sanmıyorum bu oyunu çıkartmaları çok zor npc lere vurunca 50 kişi başımıza çullanmaları lazım en basit örnekle mesela oyuna melee weapon olarak sandalye ve sandalye bacağı eklenmeli mesela daha çok detay var hiç sanmıyorum ayrıca istanbul çok kalabalık ve girintili çıkıntılı bir şehir araba sürmenin imkansız olacağınıda eklemem gerekli ya trafiği azaltırlar yada bu oyunu yapmazlar trafikten araba sürülemeyen gta mı olur xd
Hahahah yorum harika, katiliyorum :)

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bence Vice City'de Geçicek.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ekşi sözlükten çıkan söylenti ne kadar doğru olabilir ki :residentsleeper:

Yazılım Ögreniyoruz Ama Ne Kadar Süre
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
abı çok saçma olur türk milletini öldürmek istememe yada kendi ülkeminin sehrini parçalamak istememe

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
olmaz olmaz o iş

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence İyi Olmaz, Çünkü Sonuçta İstanbul Müslüman ve Türklere Ait Bir Şehir.
Yani Eğer İngilizler Falan Oynayıp Oyunda Müslümanları (TÜRKLERİ) Katlederse Olay Çıkabilir.

TÜRKÜZ, KİMSEYİ EZDİRMEYİZ OYUN BİLE OLSA... Gibi Şeyler Olur :)

Üye
7 HİZMET YILI
Müslüman olarak oyunda ingilizleri öldürürken ses çıkartmıyorsunuz ama :d

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Geçmez Bence Kendi Şehirlerini Yaparlar Ama Aga Değişiklik Filansa Olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yalan Öyle Birşey Olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...