İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Merhaba bir RP karakteri oluşturacağım bu konuda RP bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?
Oluşturacağım karakter ile ilgili başlıca bilgiler :
Karakterinizin Adı ve Soyadı nedir ? : ....
Karakterinizin yaşı kaçtır ? .....
Karakter Nereli : ......
Karakterinizin illegale ve legale olan bakış açısı nasıl ? : Legal olarak yaşantı yaşamayı seven ama gizliden gizliye illegal yapan ama bunu kimseye belli etmeyen biri ( siz daha farklı bir şey oluşturabilirsiniz )
Yardım İstenen Yerler :
Karakterinizden bize bahsedin (min 100 kelime) : BİLİNMİYOR
Karakterinizin hikayesini bizimle paylaşır mısınız ? (min 100 kelime) : BİLİNMİYOR
Karakterinizin (Fiziksel olmayan) özelliklerinizi bizimle paylaşır mısınız ? (insanlara olan tavrı, hoşlandığı şeyler vb.) : BİLİNMİYOR
RolePlay size göre ne demektir ? : BİLİNMİYOR
IC ve OOC'den ne anlıyorsunuz? : BİLİNMİYOR
Not : BİLİNMİYOR yazanlar konusunda yardımcı olunuz.
Discord üzerinden mesaj atarak daha fazla yardımcı olabilirsiniz : LazHayalet#6075
Oluşturacağım karakter ile ilgili başlıca bilgiler :
Karakterinizin Adı ve Soyadı nedir ? : ....
Karakterinizin yaşı kaçtır ? .....
Karakter Nereli : ......
Karakterinizin illegale ve legale olan bakış açısı nasıl ? : Legal olarak yaşantı yaşamayı seven ama gizliden gizliye illegal yapan ama bunu kimseye belli etmeyen biri ( siz daha farklı bir şey oluşturabilirsiniz )
Yardım İstenen Yerler :
Karakterinizden bize bahsedin (min 100 kelime) : BİLİNMİYOR
Karakterinizin hikayesini bizimle paylaşır mısınız ? (min 100 kelime) : BİLİNMİYOR
Karakterinizin (Fiziksel olmayan) özelliklerinizi bizimle paylaşır mısınız ? (insanlara olan tavrı, hoşlandığı şeyler vb.) : BİLİNMİYOR
RolePlay size göre ne demektir ? : BİLİNMİYOR
IC ve OOC'den ne anlıyorsunuz? : BİLİNMİYOR
Not : BİLİNMİYOR yazanlar konusunda yardımcı olunuz.
Discord üzerinden mesaj atarak daha fazla yardımcı olabilirsiniz : LazHayalet#6075