hocam amacım server değil adminlik viplik gibi ücretli üyeliklere para yatırmak sence bu mantıklı mı?Dostum şöyleki gta samp yada mta sunucuları artık ilgisi baya düştü pandemi sürecinde filan girişitim o işe dedim çoçuk tayfa çekerim para kırarım filan milletden sonrasında rol sunucları filan denedim doluluk sağlamak gerçekten zor olmayan bir işe girişmen gerekiyor ve bunun reklamını yapmak gerçekten zor bir çok oyuncu çekiyor sun ve rakip serverlardan saldırı yeme ihtiamli artıyor ozaman makinaya para yatırıyorsun bu sefer yükseltiyorsun ama karın bu seferde eksilere inicek diyim çok iyi gittiğin dönemlerin var oda ilk 3 ayın sonrasında zarar dönemlerin başlıyor diyim sana
dostum ozaman gönül rahatlığıyla yatır şöyleki keyif alıdığın sürece istediğini yapmakda özgürsün bence giriş ve ayrıcalıkların tadını yaşa ama bazı sunucularda çakallık olabiliyor ona dikkat et bazıları üstüne oynamya çalışacak bunun için ama değer genede diyim bu arada hangi tür sunucuda oynuyorsunhocam amacım server değil adminlik viplik gibi ücretli üyeliklere para yatırmak sence bu mantıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?